Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Portugal

 • Madeira i Portugal

  (Bedømt af 4 personer)
  05.11.15: Hr. Jensen
  Oplevelsen ved at besøge Madeira som ligger vest for Nordafrika var noget af en oplvelse. Øen's sydside er yderst turistpræet, men man får alligevel fornemmelsen af din lokale kultur der er overalt i byen og området.
  Se hele rejsetippet
 • Aktiv ferie i Algarve

  18.08.15: René
  Når jeg fremhæver Algarve som favoritrejsemål er det på grund af de mange udendørs aktiviteter der er mulige at dyrke året rundt, da klimaet er varmt om sommeren og mildt om vinteren.
  Se hele rejsetippet
 • Storslået og smukt.

  03.12.13: Hanne Nielsen
  Hvis du tror at det er reklame billeder og ikke kan passe, at der er så smukt, så gør dig selv den tjeneste at rejse derned, så du kan blive overbevist, der er utrolig smukt i og omkring Lagos.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Portugal

Rejsetips af samme forfatter

 • Miniatur Wunderland i Hamburg

  (Bedømt af 6 personer)
  02.05.13: Trine
  Hamburg er en fantastisk by. Den er et oplagt mål til en forlænget weekend, for den ligger så tæt på. Udover shopping i Weltklasse i alle de store arkader og passager rundt omkring i Alster-kvarteret og de andre kvarterer så som Schanzenviertel, så er der også en masse gode ting at se, som du måske ikke lige havde regnet med. En af disse er for eksempel Miniatur Wunderland.
  Se hele rejsetippet
 • Vandfald ved Algar på Costa Blanca

  (Bedømt af 6 personer)
  05.04.13: Trine
  Jeg har holdt ferie på Costa Blanca i rigtig mange år, og alligevel er der stadig ting, jeg endnu ikke har set. Da jeg var der i påsken 2013, fik jeg for først gang set vandfaldet Les Fonts d’Algar lidt uden for Callosa d’en Sarriá, ca 15 km fra Benidorm.
  Se hele rejsetippet
 • Weekendtur til Flensborg og Lyksborg

  (Bedømt af 13 personer)
  18.03.13: Trine
  Overvejer du en lille weekendtur syd for grænsen, kan jeg varmt anbefale Strandhotel Glückburg. Jeg var på en lille venindetur i marts 2013, og vi var begge enige om at, hotellet og beliggenheden er helt i top.
  Se hele rejsetippet
Cabo da Roca - Europas vestligste punkt
Rejsetips indsendt af:
Trine
København
6. dec. 2011

Cabo da Roca - Europas vestligste punkt

Det er en fantastisk fornemmelse at blive blæst igennem på Cabo da Roca, mens du står og skuer ud over Atlanterhavet. Cabo da Roca er Europas vestligste punkt – så kommer du ikke længere på det kontinentale Europa.
Fyrtårnet ved Cabo da Roca
Fyrtårnet ved Cabo da Roca

Udflugt fra Lissabon

Er du i Lissabon et par dage, kan du med fordel leje en bil og køre vestpå til Cabo da Roca. Det er en utrolig flot køretur, hvor du til start følger floden Tejo og kører langs med kysten forbi feriebyerne Cascais og Estoril. Gør evt holdt ved en af strandene for at tage en dukkert og gå en tur i en af byerne. Estoril har en hyggelig bymidte med små gader og fine butikker. Den har ry for at være et sted, hvor de rige holder til, og det kan man også se på de store villaer, der ligger ned til kysten.
Klippe ud for Cabo da Roca
Klippe ud for Cabo da Roca

Cabo da Roca

Efter Cascais bliver kysten mere barsk jo tættere du kommer på Cabo da Roca. Vejen forlader kysten, for at bevæge sig nordvest mod kappet. Husk en god trøje eller en vindjakke, for der er næsten altid blæsende herude. Der er ligger en restaurant, en souvenirbutik og et turistkontor på spidsen, så du kan få lidt at spise eller drikke og købe en souvenir med hjem. I turistkontoret kan du købe et personligt diplom, der certificerer at du har været på det vestligste punkt i Europa – hvis nogen derhjemme ikke skulle tro på dig.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Portugal

Hoteller og ferieboliger i Portugal
Rejser til Portugal
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.