Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Portugal

 • Madeira i Portugal

  (Bedømt af 4 personer)
  05.11.15: Hr. Jensen
  Oplevelsen ved at besøge Madeira som ligger vest for Nordafrika var noget af en oplvelse. Øen's sydside er yderst turistpræet, men man får alligevel fornemmelsen af din lokale kultur der er overalt i byen og området.
  Se hele rejsetippet
 • Aktiv ferie i Algarve

  18.08.15: René
  Når jeg fremhæver Algarve som favoritrejsemål er det på grund af de mange udendørs aktiviteter der er mulige at dyrke året rundt, da klimaet er varmt om sommeren og mildt om vinteren.
  Se hele rejsetippet
 • Storslået og smukt.

  03.12.13: Hanne Nielsen
  Hvis du tror at det er reklame billeder og ikke kan passe, at der er så smukt, så gør dig selv den tjeneste at rejse derned, så du kan blive overbevist, der er utrolig smukt i og omkring Lagos.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Portugal

Rejsetips af samme forfatter

En uge i Portugal
Rejsetips indsendt af:
Marie-Louise
Grindsted
24. maj 2011

En uge i Portugal

En uges ferie i Portugal.

Vi landede i Faro, Algarve og boede på Luna Falisia Mar i Olhos d’Agua 6 km øst for Albufeira, et utroligt dejligt stede med fred og ro.
Torre de Belem
Torre de Belem

Lissabon

Vi lejede bil i 3 dage og kørte til Lissabon, der var cirka 300 km dertil. Vi havde hjemmefra booket overnatning på Hotel Barcelona. Vi parkerede bilen i hotellets kælder, da det er meget svært at finde parkering i byen og det var lettere at komme rundt med bus eller sporvogn.
Vi krydsede Tejofloden over Ponte 25 de Abril, som er inspireret af Golden Gate Bridge i San Francisco. Langs floden ligger Torre de Belem bygget 1515-21, det var startsted for de søfarende, der drog ud for at finde handelsruter rundt om i verden.
Monument
Monument

Længere fremme på kanten af floden ligger det 52 meter høje monument over opdagelserne, det blev rejst 1960 for at markere 500 års dagen for Henrik Søfarerens død, man se ham i spidsen for rækken af kendte personer fra opdagelsestiden.
En uge i Portugal

Ikke langt fra monumentet ligger det store Monsterio dos Jeronimos bestilt af Manuel 1 omkring 1501 efter Vasco Da Gamas hjemkomst fra Indien. Vasco Da Gamas sargofag ses i kirken.
Évora
Évora

Efter at have travet rundet i Baixa’s snævre gader var det dejligt igen at nyde en tur på landet. Vi kørte østpå til den hyggelige by Èvora, klassificeret som ”World Heritage”. Èvora ligger i regionen Alentejo som er regionen som brødføder Portugal og er verdens næststørste eksportør af marmor.
storkereder
storkereder

Tæt ved halvdelen af verdensproduktionen på 200.000 ton af kork kommer fra Den Iberiske halvø. Et træ kan give cirka 25 kg kork.
Vi oplevede tusindvis af storke i næsten alle højspændingsmaster var op til 4 reder ofte i flere etager, og i næsten alle reder var der mange unger.
strand
strand

Strand
Strand

Fado sang
Fado sang

I Lissabon hørte vi Fado sang fra ikke mindre end 3 sangere på restaurant Velho Páteo de Santa Ana til en dejlig middag. Det var 2 kvinde og en mand, der sang. Det var en oplevelse som var pengene værd.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Portugal

Hoteller og ferieboliger i Portugal
Rejser til Portugal
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/ferietyper/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.