Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv-ferie Portugal

Portugal er en fantastisk kør-selv-destination – flyv direkte til fx Lissabon, Porto eller Faro, eller kør fra Danmark. Portugals varierede natur med dramatisk kystklipper, bløde sandstrande, pittoreske bjergbyer, stemningsfulde storbyer, flotte vejstrækninger og behagelige klima er alt sammen med til at gøre en kør-selv-ferie i Portugal fantastisk. Book fly, bil og feriebolig her hos os.


Portugal er som skabt til kør-selv-ferie

Rejs til Lissabon

Lissabon

En gammel sporvogn påbegynder sin snørklede klatretur på brostensgaderne op mod Alfama – højt over byens tæppe af røde tegltage – mens fadosangen fra en gademusikant i sidegaden iblandes storbyens summen. Det er svært ikke at lade sig forføre umiddelbart af Lissabons stemningsfulde og pittoreske gader. Er du klar til at møde din nye favoritby?

Læs mere om rejser til Lissabon
 

Porto

Porto er Lissabons lillebror med lidt mere kant og ikke mindst: portvinen. Det er nemlig fra Porto, at den verdensberømte portvin udskibes, så et lille glas eller to i et af de mange serveringssteder, skal du bestemt ikke snyde dig selv for. Byen er et festfyrværkeri af pastelfarvede huse, og intet sted oplever du det bedre end i den Unesco-hædrede centrumsbydel Ribeira. Som i øvrigt emmer af sydlandsk stemning.

Læs mere om rejser til Porto
Algarve

Algarve

Kunne du lade dig friste af lækre badestrande, som ligger strøet som perler på en snor? Algarvekysten er forførende blanding af gamle fiskerbyer, badebyer og spektakulære kyststrækninger med lodrette klippevægge og et utal af grotter. Tag på bådtur og besøg fx Benagil grotten - Algarvekystens mest kendte grotte, som du kun kan tilgå via båd. Det er en stor oplevelse at betragte sten- og klippeformationerne i dette naturskabte vidunder.

En kør-selv-ferie på Algarvekysten starter typisk i den internationale lufthavn i Faro, hvor en lejebil kan stå klar til dig, når du ankommer.

Læs mere om rejser til Algarve
 

Madeira

Langt ude i Atlanterhavet uden tætte naboer, ligger vulkanøen Madeira ensomt placeret blandt de brusende bølger ud for Afrika. Men heldigvis er der rigeligt, at tage sig til, når du er ankommet. Og med en lejebil får du det bedste af Madeira serveret på et sølvfad. Denne ø er bestemt ikke præget af horisontale linjer. Her finder du spidse bjerge, der tager pusten fra de fleste, alt sammen omkranset af en dramatisk klippekyst, der flere steder er næsten lodret. Men bare rolig. Du finder også fantastiske strande og dejlige byer.

Læs mere om rejser til Madeira
Denne side er udskrevet d. 25. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sverige/isaberg/shopping/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.