Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Lissabon

 • Lissabon: Rua Nova do Carvalho

  (Bedømt af 8 personer)
  07.07.13: Eva Redvall
  Lissabon er en by fuld af god mad og musik. Min mand og jeg har været der flere gange, både med og uden børn, og det har altid været en god oplevelse.
  Se hele rejsetippet
 • Byrundtur i Lissabon med tuk tuk

  FDM travel - Presale Manager
  (Bedømt af 6 personer)
  For os der har haft fornøjelsen af de larmende store veje i Bangkoks, så er en tuk tuk ikke helt ukendt. En støjende, lidt vovet metode til billigt at bevæge sig rundt i storbyen.
  Se hele rejsetippet
 • Nyd foråret i storbyen!

  (Bedømt af 8 personer)
  19.02.13: Jette Jørgensen
  Er netop kommet hjem fra en dejlig tur til Lissabon - her får man både sol og en forsmag på foråret, selvom kalenderen endnu siger februar.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Lissabon

Bytur med sporvogn nr.28
Rejsetips indsendt af:
Jack Drage Sørensen
Vordingborg
28. maj 2009

"1 uge i den smukke by Lissabon"

Besøg det skønne Lissabon, og jeg vil garenterer jer for at det ikke er sidste gang i har været der. Det er bare så smuk en by med en masse ting at se og opleve, og tilmed et dejligt klima. Det var tredje gang vi var i Lissabon og bestemt ikke sidste.
Mindesmærket for de portugisiske søfarere i Belem.
Mindesmærket for de portugisiske søfarere i Belem.

Vi startede op med et godt og solidt morgenmåltid, så vi var godt rustet til en hel dags oplevelser.

Der er så meget at se og opleve,at når vi var taget afsted tidligt om formiddagen ja så kom vi først hjem igen sent på aftenen, jeg vil anbefale især zoologisk have,hvor man godt kan afsætte en hel dag,der er virkelig pragfult at spadserer rundt,en masse at se på,og så rent og pænt altsammen. Ligeledes Europas største Akvarium," Oceanario de Lisboa". Der kan man nemt bruge et par timer eller tre. Så er der de mange smukke parker,som der er rigtig mange af i Lissabon,der kan nævnes bla. Jardim da Estrela,hvor i tager sporvogn nr.28 lige til porten.overfor ligger den store katedral Basilica da Estrela, snyd heller ikke jer selv for en tur byen rundt med sporvogn nr.28, det er en oplevelse uden lige.

Så er der den botaniske have Estufa Fria, som ligger for enden af Parque Eduardo VII, den er utrolig smuk, med eksotiske planter fra hele verden, start turen der op til, med at spadserer op af Avenida da Liberdade, fra Praca dos Restauradores, en rigtig flot tur. Et af højdepunkterne er også et besøg på Borgen Castelo de Sao Jorge, hvor der er en pragtful udsigt over hele Lissabon by, som jo ligger på de syv høje. Der er også den smukke tur ud til Belem, hvor der er en masse historisk at se på, og jeg kunne blive ved, men ta nu selv en tur der ned,og opleve alt det skønne der er at opleve i Lissabon, og det kan stærkt anbefales at ta med FDM, der har vi bare været fuld tilfreds med det hele.

Med Venlig Hilsen fra familien Sørensen -  Jack Drage Sørensen Vordingborg
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Lissabon

Hoteller i Lissabon
Rejser til Lissabon
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/venedig/bibione-boernenes-italien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.