Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Lissabon

 • Lissabon: Rua Nova do Carvalho

  (Bedømt af 8 personer)
  07.07.13: Eva Redvall
  Lissabon er en by fuld af god mad og musik. Min mand og jeg har været der flere gange, både med og uden børn, og det har altid været en god oplevelse.
  Se hele rejsetippet
 • Byrundtur i Lissabon med tuk tuk

  FDM travel - Presale Manager
  (Bedømt af 6 personer)
  For os der har haft fornøjelsen af de larmende store veje i Bangkoks, så er en tuk tuk ikke helt ukendt. En støjende, lidt vovet metode til billigt at bevæge sig rundt i storbyen.
  Se hele rejsetippet
 • Nyd foråret i storbyen!

  (Bedømt af 8 personer)
  19.02.13: Jette Jørgensen
  Er netop kommet hjem fra en dejlig tur til Lissabon - her får man både sol og en forsmag på foråret, selvom kalenderen endnu siger februar.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Lissabon

Udsigt over byen fra den spektakulære fæstning São Jorge, der SKAL ses.
Rejsetips indsendt af:
Helene Følsgaard
Søborg
8. feb. 2009

10 skønne juli-dage i Lissabon

Rejsetippet handler om højdepunkter og transportmuligheder i Lissabon.
Sporvognene er en fantastisk måde at komme rundt på.
Sporvognene er en fantastisk måde at komme rundt på.

Kom rundt i Lissabon og omegn.

Vi rejste gennem FDM og boede på et fantastisk hotel, Real Hotel i dage. Her var der kort til metroen, som fungerer, ligesom vi kender den i London. Dog kan det anbefales varmt at købe et "grønt kort" kaldt Viva Viagem. Dette "oplader" og så har man en billet til både sporvogne, busser og togene. Det er super billigt og meget effektivt at bruge det offentlige transport.

Med toget kan man også komme ud til de meget flotte nabobyer langs kysten. Eksempelvis Cascais og Belém, der begge er to fantastiske områder, som vi tog til nogle gange, da der er meget at opleve. Både kulturelt med masser af spændende museer, men også strand- og caféliv.

En lille notis med hensyn til at spise ude: det er en meget stor fordel, at man har sat sig lidt ind i parlør-bogen med henblik på navne for madvarer. Der er ikke mange der taler engelsk, så for at undgå for mange misforståelser, er det en god idé. Desuden skal man være klar over, at man betaler for ALT, der bliver sat på bordet. Der bliver sædvanligt sat noget brød med sildepostej og smør til. Det bliver betalt enkeltvist, så hvis man ikke er interesseret i sildepostej, skal man sende det ud med det samme, så det ikke kommer med på regningen.

Og et super tip: Bestil en "Dango". Det drikker de fleste portugisere og serveres alle steder. Det er en mild øl med en smule granedine i. Det smager fantastisk i varmen.

God tur.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Lissabon

Hoteller i Lissabon
Rejser til Lissabon
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/ikke-altid-pizza.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.