Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Lissabon

 • Lissabon: Rua Nova do Carvalho

  (Bedømt af 8 personer)
  07.07.13: Eva Redvall
  Lissabon er en by fuld af god mad og musik. Min mand og jeg har været der flere gange, både med og uden børn, og det har altid været en god oplevelse.
  Se hele rejsetippet
 • Byrundtur i Lissabon med tuk tuk

  FDM travel - Presale Manager
  (Bedømt af 6 personer)
  For os der har haft fornøjelsen af de larmende store veje i Bangkoks, så er en tuk tuk ikke helt ukendt. En støjende, lidt vovet metode til billigt at bevæge sig rundt i storbyen.
  Se hele rejsetippet
 • Nyd foråret i storbyen!

  (Bedømt af 8 personer)
  19.02.13: Jette Jørgensen
  Er netop kommet hjem fra en dejlig tur til Lissabon - her får man både sol og en forsmag på foråret, selvom kalenderen endnu siger februar.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Lissabon

Rejsetips af samme forfatter

Atmosfærdefyldt portvinsoplevelse i Lissabon
Rejsetips indsendt af:
Henning
Give
16. jan. 2010
Vinderrejsetip Marts 2010

Atmosfærdefyldt portvinsoplevelse i Lissabon

Postvinsinstituttet i Lissabon byder på over 300 smagsprøver af alle typer portvin i smagfuld og atmosfærdefyldt restaurant - og så servering til butikspriser!
Et kig ind i restauranten
Et kig ind i restauranten

Spændende portvinsoplevelse i Lissabon !

På en forlænget weekendtur til Lissabon faldt vi ved lidt af en tilfældighed over Portvinsinstituttet "Instituto do Vinho do Porto". Institut - det lød lidt kedeligt, men det var det bestemt ikke.
Sæt dig mageligt til rette i de bløde sofaer og vælg mellem menukortets over 300 mulige portvine. De har det hele, jævne portvine men også mange 10-20-30-40 årige portvine - alt til rene butikspriser.
Der er mulighed for at købe hele flasker med hjem, men stedet fungerer som restaurant, og der er ingen som forsøger at sælge, hvis ikke du spørger om det.
Der sælges ikke mad, men lidt ost o.l. er vist muligt. Det fik vi dog ikke - til gengæld måtte vi forbi en ekstra gang i den weekend.
Serveringen var også en oplevelse: Et par ældre herrer med lange grove forklæder. To glas og den flaske vi bestilte fra præsenteret på bakken.
Et tip: vælg hver jeres portvin og smag hinandens, det gjorde flere, så vi. For et glas portvin i Lissabon er ikke et par sølle cl., men 9 cl., så der er nok til begge.

Restuaranten ligger i Bairro Alto Rua de São Pedro de Alcântara nr. 45 og har åbent hverdage 14-23.
Benyt en af Lissabons andre attraktioner: Den skæve sporvogn ’Elevador da Glória’, der kører fra Praça dos Restauradores op mod Bairro Alto, og du går direkte ind i portvinens hule, når du står af oppe for enden af den meget stejle gade.

Kommentarer til rejsetips om Lissabon

Portvin

09/04 2014 Annitta Vandsø
Lidt info til dig.
K.h. Annitta

Belem må man ikke gå glip af

13/03 2010 Henning
Jeg er helt enig med både Pernille og Jens. Lissabon har meget mere end portvin at byde på! Belem, må man ikke snyde sig selv for. Tag elevatoren op til til toppen (6. etage) i "Opdagelsernes Monument" - bygget i 1960 - og sku' ud over Alanterhavet sammen med monumentets frotfigur Henrik Søfareren eller kig ned fra samme platform og se et fantastisk verdenskort i flisebelægningen. Ikke langt derfra ligger Torre de Belém (Lissabon's Kronborg), som blev erklæret bevaringsværdigt af Unesco i 1983. Og som Jens skriver, bør man også tage turen med tovbanen i området, hvor verdensudstillingen EXPO 98 blev afholdt. Lissabon er med sit milde klima velegnet til en tur i det tidlige forår!

prøv at tage toget fra/til oriente station

11/03 2010 jens jensen
Der har været verdensudstilling i Lissabon, prøv en dags tid at tage ud og nyd området med svævebane,og meget mere. Man kan også tage i Zoo have og køre i svævebane over dyrene og nyde den smukke udsigt over byen, dejlig by jens

Gør turen endnu billigere

06/03 2010 Pernille Beck
Stort set alle seværdigheder og museer har fri entré om søndagen - og i Belem er der rigtig meget at se. Så tag derfor til Belem om søndagen og se det fantastiske kloster og alle de andre seværdigheder samt smage de traditionelle creme-kager, som også kan købes der. Det er både nemt og billigt at komme til Belem med toget.Man kan også tage toget til Cascais, hvor der er super lækker sandstrand - det tager ca. 20 min. med toget.

tip til lissabon

05/03 2010 Jette Henckel
noget der måske skal prøves af

Et lille tip til jer

05/03 2010 Jette Henckel
Jeg faldt lige over dette tip måske var det noget til jeres tur.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Lissabon

Hoteller i Lissabon
Rejser til Lissabon
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/minneapolis/extended-stay-america-minneapolis-bloomington.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.