Fly til Lissabon

Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Portugal

Fly til Lissabon

Her kan du bestille dit fly til Lissabon i Portugal. Se prisoversigten herunder og find gode priser på fly til Lissabon. Find også flybilletter til andre destinationer.

Guide til Lissabon lufthavn

Når du ankommer med fly til Lissabon, lander du i Lissabons internationale lufthavn, Aeroporto da Portela, der ligger ca. 7 km. nord for Lissabons centrum og håndterer over 14 mio. passagerer hvert år.

Portela lufthavn i Lissabon

Navn: Aeroporto da Portela
Adresse: Alameda das Comunidades Portuguesas, 1700-111 Lisboa, Portugal
Tlf.:  +351 218 413 500
Website: www.lisbon-airport.com
IATA kode: LIS
 
Flyvetider til Lissabon:
København - Lissabon (Aeroporto da Portela): 3 time og 50 minutter – 4 timer
Billund – Lissabon (Aeroporto da Portela): ingen direkte fly til Lissabon
 
Tidszone: CET (UTC+01:00)

Oversigtskort over Portela lufthavn i Lissabon

Klik op oversigtskortet over Portela lufthavn i Lissabon

Transport til og fra Portela lufthavn

Transport til og fra Portela lufthavn
Lissabon lufthavn ligger næsten i centrum af byen. Selvom afstanden til Lissabon centrum er kort, har du stadig behov for transport, når du lander med dit Lissabon fly:


Med lufthavnsbus
Hvis du har mere end en enkelt kuffert med, er lufthavnsbusserne den bedste form for offentlig transport efter din flyrejse til Lissabon. Du kan vælge mellem AeroBus og AeroShuttle, der begge giver dig direkte forbindelse til Lissabons centrum med flere stop i byens hotelkvarterer.

Busserne er udstyret med skærme, der undervejs viser næste stop samt hvilke Lissabon hoteller, der ligger i nærheden. Lufthavnsbusserne afgår uden for ankomsthallen med 20–30 minutters mellemrum fra 07.00 til 23.00.

Med bybus
Medbringer du ikke særlig meget bagage på din flyrejse til Lissabon, kan du uden problemer tage én af Lissabons almindelige bybusser nr. 44, 83 og 745, der alle kommer forbi lufthavnen og kører til Lissabons centrum.
Buskøreplan.

Med taxi
Nemmest og hurtigst – men også dyrest – er det dog at tage en taxi fra lufthavnen til Lissabons centrum, når du lander med dit fly til Lissabon. Du finder taxiholdepladsen uden for lufthavnens ankomsthal. Det koster ca. €15 fra lufthavnen og ind til Lissabon.

Med udlejningsbil
Vil du se lidt mere af Portugal end bare Lissabon, er det en rigtig god idé at leje en bil. Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedste pris på billeje.
Book udlejningsbil i Lissabon

Fordele og ulemper ved Portela lufthavn

Fordele: Mange restauranter, hvor man kan få sig et godt måltid. Derudover er der mange shoppingmuligheder – Portela lufthavn har flere butikker, hvor du kan købe ting, du har glemt til din rejse.
 
Ulemper: Stor lufthavn med hektiske og travle perioder. Det kan tage noget tid at komme igennem gaten, og du bør komme i god tid, for at være sikker på at nå dit fly. 

Leder du efter mere end billige flybilletter til Lissabon?

Hotel Borges Chiado
Hotel Borges ligger 100 meter fra det nationale teater i...
Se mere og bestil her
Rejser til Lissabon - Du kan kun forelske dig i Lissabon, når du slentrer rundt i byens stejle og smalle gader med sporvogne og blafrende vasketøj over blomsterkrukkerne. Om aften finder du en fiskerestaurant og måske et fadohus, hvor visesangerne krænger sjælen ud.
Hoteller i Lissabon - Vi hjælper dig med at finde det rette hotel i Lissabon - uanset om du leder efter et billigt hotel i centrum af Lissabon, nær Eduardo VII Park, Lissabon Zoo, Avenida da Liberdade eller ude ved kystområderne Estoril og Cascais.
Billeje i LissabonDu kan nemt finde en billig lejebil i Lissabon. Du kan fx bestille lejebilen, så den står klar til dig i lufthavnen og du kan køre direkte til dit hotel.
Rejsetips om Lissabon - Læs de mange brugbare rejsetips og anbefalinger fra andre danske turister i Lissabon.

Start nu! Det er let at bestille dit fly til Lissabon

Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/kimberley/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.