Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Lissabon

 • Lissabon: Rua Nova do Carvalho

  (Bedømt af 8 personer)
  07.07.13: Eva Redvall
  Lissabon er en by fuld af god mad og musik. Min mand og jeg har været der flere gange, både med og uden børn, og det har altid været en god oplevelse.
  Se hele rejsetippet
 • Byrundtur i Lissabon med tuk tuk

  FDM travel - Presale Manager
  (Bedømt af 6 personer)
  For os der har haft fornøjelsen af de larmende store veje i Bangkoks, så er en tuk tuk ikke helt ukendt. En støjende, lidt vovet metode til billigt at bevæge sig rundt i storbyen.
  Se hele rejsetippet
 • Nyd foråret i storbyen!

  (Bedømt af 8 personer)
  19.02.13: Jette Jørgensen
  Er netop kommet hjem fra en dejlig tur til Lissabon - her får man både sol og en forsmag på foråret, selvom kalenderen endnu siger februar.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Lissabon

Fra Lissabon til Nordportugal
Rejsetips indsendt af:
Anne Thomsen
Klippan. Sverige
8. marts 2011

Fra Lissabon til Nordportugal

Jeg rejser meget til Lissabon. Her er ganske spændende kvartere, både Alfama og bairo -Alto, hvor man snildt kan finde en spændende Fado-restaurant.
Udsigt fra værlset - Floden i Amarente
Udsigt fra værlset - Floden i Amarente

Fado-restaurant er Portugisernes sørgelige, men romantiske visers spisesteder, med stearinlys på bordene, og den intense røst fra en svunden tid, med et godt glas og en god rustik middag til.

Lissabon er både billigere og faktisk meget mere spændende end Paris, somnogle vil sammenligne bygningerne med. At starte ferien her, under de lidt varmere himmelstrøg, på en af byens mange skønne billige restauranter, hvor du kan nyde alt fra Dorade-Bachalau, som laves på over 10.000 måder siges det. At slutte dagen på en af de mange cafeer ved Rossiopladsen gør jeg altid med en cafe latte. Det giver fornyet energi til at fortsætte enten med bus eller bil Nord på.

Nord på er Porto en fanastisk by med alle portvinshusene ved floden samt den gamle bydel, somer UNESCO fredet. Her hører du mågernes skrig, og udsigten er bare skøn... Duften af Sardiner der grilles og stemningen der med de venlige Portugiser er herlig. Og en lille bådtur under de kæmpemæssige broer. Jeg bor på et skønt og billigt lille sted med krogede gange. HotelGrande de Paris. Når jeg er mættet af indtrykkene i Porto tager jeg tilAmarente En lille by udenfor porto ( 62 km derfra) Her ligger Nord Portugals eneste Michelin restaurant og der løber en smuk flod gennem den lille hyggelige by hvor tiden næsten står stille på nær når der lørdag er markedsdag, hvor du kan gøre gode køb af billige sko og tasker.
Her bor jeg på Chateux Casa de Calchada som er bare så skønt. lidt Luksus skal der til og restauranten ligger på chateuxet. Det er såmænd ikke så dyrt taget i betragtning af hvad du får for pengene.

Derefter kan tages ture ud til Doura Walley hvor Portvinen laves. Især byen Pinhaö er så smuk og der ligger anbefalelsesværdige Quientas som byder på mad, vin og husly for en lille sum. Jeg kan anbefale et fantastisk sted ved navn Casa Visconde de Chanchelerios. Blot 4 km udenfor Pinhaö. Så om du rejser med bil, tog eller bus er Portugal et land som du let og bekvemt kan rejse rundt i.... Jeg vender i alt fald tilbage igen og igen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Lissabon

Hoteller i Lissabon
Rejser til Lissabon
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.