Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Lissabon

 • Byrundtur i Lissabon med tuk tuk

  FDM travel - Presale Manager
  (Bedømt af 6 personer)
  For os der har haft fornøjelsen af de larmende store veje i Bangkoks, så er en tuk tuk ikke helt ukendt. En støjende, lidt vovet metode til billigt at bevæge sig rundt i storbyen.
  Se hele rejsetippet
 • Nyd foråret i storbyen!

  (Bedømt af 8 personer)
  19.02.13: Jette Jørgensen
  Er netop kommet hjem fra en dejlig tur til Lissabon - her får man både sol og en forsmag på foråret, selvom kalenderen endnu siger februar.
  Se hele rejsetippet
 • Portvin

  (Bedømt af 3 personer)
  14.07.12: Birgitte Eis
  I april 2006 var jeg på min første, men helt sikkert ikke min sidste, tur til Lissabon.

  Efter en længere gåtur rundt i den fantastiske by kom vi forbi portvinsinstituttet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Lissabon

Lissabon: Rua Nova do Carvalho
Rejsetips indsendt af:
Eva Redvall
København
7. juli 2013

Lissabon: Rua Nova do Carvalho

Lissabon er en by fuld af god mad og musik. Min mand og jeg har været der flere gange, både med og uden børn, og det har altid været en god oplevelse.
Den bedste tur var imidlertid sidste år, hvor vi kom væk fra de gængse hovedstrøg og turistede fado-steder til Rua Nova do Carvalho, som lod til at have det hele på ét og samme sted: god mad, god musik og masser af hyggelige mennesker.

Tasca med fado
Vi spiste flere gange på tascaen Povo Lisboa, som havde strålende portugisisk tapas til rimelige priser og charmerende betjening. Især menukortets muslinger med koriander var et hit, men der var lutter pletskud blandt de lokale retter, som blev delt på kryds og tværs. Visse aftener var der fado, når mørket faldt på. En aften blev vi hængende til en koncert, som viste sig at være en stor, intim oplevelse med lokale kunstnere.

Poesi og musik
En anden aften var vi på musikklubben Musicbox ved siden af, som har et varieret program med mange forskellige musikgenrer og arrangementer. Vi havnede til den portugisiske finale i poetry slam, og uden at forstå meget andet end ’um, dois, três: slam!’ fik vi en stor oplevelse med hjem. Man glemmer tit, at man ikke behøver kunne et sprog for at forstå essensen. Her blev det en aften, hvor man lyttede til tonen og rytmen og oplevede folk formidle deres digte på et væld af måder.

Lokal godnatsludren
Efter de talte ord var det tid til musik det samme sted, og da den livlige koncert var slut, lod folk til at blive hængende på gaden til godnatøl og nattesludder. Rua Nova do Carvalho endte med at blive vores hyggelige stamsted. Det var trygt og sjovt at være en del af lokalmiljøet i den lille gade, og vi glæder os til snart at vende tilbage.

Restaurant Povo Lisboa,
Cais do Sodré, Rua Nova do Carvalho 32-36

Musicbox
http://www.musicboxlisboa.com
Cais do Sodré, Rua Nova do Carvalho 24

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Lissabon

Hoteller i Lissabon
Rejser til Lissabon
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sverige/stockholm/first-hotel-reisen.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.