Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Lissabon

 • Lissabon: Rua Nova do Carvalho

  (Bedømt af 8 personer)
  07.07.13: Eva Redvall
  Lissabon er en by fuld af god mad og musik. Min mand og jeg har været der flere gange, både med og uden børn, og det har altid været en god oplevelse.
  Se hele rejsetippet
 • Byrundtur i Lissabon med tuk tuk

  FDM travel - Presale Manager
  (Bedømt af 6 personer)
  For os der har haft fornøjelsen af de larmende store veje i Bangkoks, så er en tuk tuk ikke helt ukendt. En støjende, lidt vovet metode til billigt at bevæge sig rundt i storbyen.
  Se hele rejsetippet
 • Nyd foråret i storbyen!

  (Bedømt af 8 personer)
  19.02.13: Jette Jørgensen
  Er netop kommet hjem fra en dejlig tur til Lissabon - her får man både sol og en forsmag på foråret, selvom kalenderen endnu siger februar.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Lissabon

Rejsetips af samme forfatter

 • Miniatur Wunderland i Hamburg

  (Bedømt af 6 personer)
  02.05.13: Trine
  Hamburg er en fantastisk by. Den er et oplagt mål til en forlænget weekend, for den ligger så tæt på. Udover shopping i Weltklasse i alle de store arkader og passager rundt omkring i Alster-kvarteret og de andre kvarterer så som Schanzenviertel, så er der også en masse gode ting at se, som du måske ikke lige havde regnet med. En af disse er for eksempel Miniatur Wunderland.
  Se hele rejsetippet
 • Vandfald ved Algar på Costa Blanca

  (Bedømt af 6 personer)
  05.04.13: Trine
  Jeg har holdt ferie på Costa Blanca i rigtig mange år, og alligevel er der stadig ting, jeg endnu ikke har set. Da jeg var der i påsken 2013, fik jeg for først gang set vandfaldet Les Fonts d’Algar lidt uden for Callosa d’en Sarriá, ca 15 km fra Benidorm.
  Se hele rejsetippet
 • Weekendtur til Flensborg og Lyksborg

  (Bedømt af 13 personer)
  18.03.13: Trine
  Overvejer du en lille weekendtur syd for grænsen, kan jeg varmt anbefale Strandhotel Glückburg. Jeg var på en lille venindetur i marts 2013, og vi var begge enige om at, hotellet og beliggenheden er helt i top.
  Se hele rejsetippet
Oceanarium i Parque das Nações i Lissabon
Rejsetips indsendt af:
Trine
København
8. feb. 2012

Oceanarium i Parque das Nações i Lissabon

Nationernes Park ligger i den østlige del af Lissabon, og er den nyeste bydel med moderne arkitektur. Her ligger et superflot akvarium, som jeg klart vil anbefale dig at se, når du rejser til Lissabon.
Indtil 1998 var her ikke rigtig noget – i hvert fald ikke i turistmæssig forstand. Det var et område fyldt med gammel industri og lagerbygninger. I 1998 var Lissabon vært for verdensudstillingen, EXPO 98, og i den forbindelse blev området udviklet, så det i dag huser lejligheder, shoppingcenter, multiarena, rekreative områder og meget mere og altså også et akvarium.
Oceanarium

Oceanarium

Oceanariet er bygget op omkring et centralt akvarium, der repræsenterer det globale hav. Rundt om det store, centrale akvarium, i hvert sit hjørne, ligger de fire verdenshave: Nordatlanten, Antarktis, Stillehavet og det Indiske Ocean. For hvert habitat oplever man livet i vandoverfladen og under vandet, da akvariet er i to etager.

Det hele er meget gennemført. Der hvor de forskellige habitater støder sammen med det globale akvarium er der opsat glasbarrierer, der er meget svære at få øje på. Det giver illusionen af at det hele er et stort akvarium – havet. Man går og undrer sig over hvordan de kan få pingvinerne til kun at være i det ene hjørne og hvordan de kan dele vand med tropefiskene, fordi barrieren er så svær at få øje på.
Oceanarium i Parque das Nações i Lissabon

Akvariet giver ikke kun indtryk af, hvordan livet i verdenshavene er under vandet – man får også en ide om hvordan der er over vandkanten. Rundt om det indiske ocean er der fx lavet regnskov, hvor farvefulde fugle frit flyver rundt, mens pingvinerne hopper i vandet fra vindomsuste klipper med terner flyvene omkring.
Nationernes Park

Nationernes Park

Når du er færdig med akvariet – afsæt rigeligt med tid, på en time kan du kun lige nå at gå en rundtur uden at dvæle særlig længe ved de forskellige bassiner og akvarier – kan du forsætte ud i Nationernes Park. Tag fx med svævebanen langs med floden, så får du et godt overblik over området. Gå en tur gennem haven, som har træer, buske og blomster, der er specifikke for Portugal. I weekenden er her masser af lokale, der bruger området til rekreative formål, fx gåtur langs med floden efterfulgt at frokost på en af de mange restauranter.

Slut af med en tur i det store shoppingcenter – Vasco da Gama. Kig op i glasloftet og læg mærke til vandet, der løber ned ad taget. Det ser både utroligt smukt ud og samtidig fungerer det som køling om sommeren. Vand var temaet for EXPO 98 og det går igen mange steder i området. Shoppingcentret ligger lige overfor stationen, så det er let at komme hertil.

Seværdigheder
Akvarier, Parker
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Lissabon

Hoteller i Lissabon
Rejser til Lissabon
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.