Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Storbyferie i Lissabon

Inspiration fra hele verden

 • Hotel Mundial
  Et charmerende 4-stjernet hotel i hjertet af Lissabon. Hotel Mundial har bar og...
  4805 visninger
 • Borges Hotel Chiado
  Bedre placering fås næppe i Lissabon. Det 3-stjernede hotel har caféer lige uden for døren....
  3564 visninger
 • Hotel Nacional
  3-stjernet hotel ved Marques de Pombal i Lissabon.
  1715 visninger
 • Altis Park Hotel
  Populært hotel tæt på lufthavnen i Lissabon.
  936 visninger
 • Aparthotel VIP Eden
  4-stjernet hotel med swimmingpool i Lissabon centrum.
  3156 visninger
 • Avenida Park
  Godt 3-stjernet hotel i Lissabon centrum.
  1628 visninger
 • VIP Hotel Veneza
  Historisk hotel på Avenida da Liberdade midt i Lissabon.
  810 visninger
 • Vis flere
 • Se flere rejsevideos
 • Viva Marinha Cascais
  4,5 stjernet lækkert golfhotel vest for Lissabon tæt på badebyen Cascais....
  1623 visninger
 • Hotel Inglaterra
  4-stjernet luksus hotel i badebyen Estoril vest for Lissabon - se video fra hotellet her og...
  1631 visninger
 • Hotel Saboia Estoril
  Super hotel for par på kombineret storbyferie i Lissabon og badeferie i Estoril....
  2128 visninger
 • Estoril Eden Hotel
  Familievenligt hotel på strandvejen i Estoril vest for Lissabon....
  2577 visninger
 • Hotel Baia
  3-stjernet hotel i Cascais - en mondæn ferieby vest for Lissabon med let adgang til lækre...
  2362 visninger
 • Vis flere
 • Se flere rejsevideos
Lissabon er en by, som hurtigt vinder dit hjerte. Her blafrer vasketøjet over blomster-krukkerne i de stejle gader.

Snart efter sætter sporvognen dig af ved et af byens sublime konditorier. Du kan kun forelske dig i Lissabon.

Her kan du i dag bestille fly og et godt, centralt hotel, så du bare skal koncentrere dig om de mange spændende oplevelser i byen. 

Prøv at indtaste dine rejsedatoer i søgeboksen øverst på siden og klik ”Søg rejse”. Så vælger du blandt mange gode tilbud på storbyferie med fly og hotel i Lissabon.

Lissabon - lækker storbyferie

Der er masser af hyggelige spisesteder i Lissabon...også fadohuse

Smag det søde Lissabon

Ingen storbyferie i Lissabon uden et besøg på et af byens charmerende konditorier med kager og søde sager af enhver art. Smag fx den lækre Pastais de Bélem, evt. på caféen af samme navn. Lissabon byder også på gode fiskerestauranter med sardiner og skaldyr på menukortet. Drik et glas eller to af den gode portugisiske vinho verde til. Besøg den kinesiske restaurant Pavilhão Chinês i Bairro Alto med dybe plysstole og vægge, der er udsmykket med sjove udstillingsmontre.

 

Fado - lyden af melankolske Lissabon

Når mørket falder på i Lissabon åbner fadohusene, hvor visekunstnere fremfører de særlige fado-viser om længsel, smerte, fortvivlelse og hjemve. Sæt dig til bords og nyd et måltid, mens lyset dæmpes og sangerinden, fadistaen, rejser sig indhyllet i et sort sjal. Akkompagneret af guitarspil synger hun nu sine viser med en kraftfuld og skælvende stemme. En fado-aften kan let blive et af højdepunkterne på din storbyferie i Lissabon, men brug lidt tid på at spotte et godt fadohus, da nogle af dem har udviklet sig til turistfælder.
Lissabons varetegn

Opdagelsesrejse til Lissabon-forstaden Bélem

I Bélem fornemmer du den stærke udlængsel og eventyrlyst fra den tid, hvor Lissabon var udgangspunkt for de store portugisiske opdagelsesrejser. Herfra ledte Vasco da Gama sin ekspedition til Indien - i dag ligger hans jordiske rester i det smukke kloster Mosteiro dos Jerónimos i Bélem. Bélem er også grønne områder, udendørsrestauranter og en vidunderlig udsigt over Tejo-floden. Alt sammen ingredienser til den perfekte udflugt på din storbyferie i Lissabon. 

 

Shopping på din storbyferie i Lissabon

Køb krystalglas, korkting, broderede duge, porcelæn og kakler - azulejos - og mange andre spændende ting i Lissabon. Det meste er en hel del billigere end i Danmark, så på din storbyferie i Lissabon kan du sagtens gøre et godt indkøb. Besøg de lokale markeder eller et af stormagasinerne i Lissabon, fx Centro Colombo, der et stormagasin i flere etager med forretninger af alle slags, bl.a. smykker og parfume.
6 anderledes seværdigheder i Lissabon

6 anderledes seværdigheder i Lissabon

 
 • Gulbenkian-stiftelsen, Lissabon. Imponerende kunstsamlinger fra oldtidens Egypten til i dag. I midten ligger den smukkeste subtropiske have. En oase i Lissabon.
 • Metrostationerne i Lissabon. De fleste metrostationer i Lissabon bærer en unik kunstneriske udsmykning, så husk at kigge dig omkring, når du står på metroperronen. 
 • Fodbold i Lissabon. Lissabon byder på hele to topklubber med hver deres stadium i byen - Benfica og Sporting Lissabon.
 • Sporvogn 28 i Lissabon. Tag en tur gennem de gamle og charmerende kvarterer i Lissabon. En lækker måde at se Lissabon på.
 • Museu Nacional do Azulejo, Lissabon. Hvis du bare ikke kan få nok af de dekorative kakler og fliser på din storbyferie i Lissabon.
 • Sintra - en spændende dagsudflugt fra Lissabon. Tag toget til den højtbeliggende by Sintra, hvor du blandt meget andet finder det romantiske Pena-slot. Det farverige slot med de mange minutiøst indrettede værelser var tidligere et kongeligt sommer-palads. Fra slottets tårne har du en fantastisk udsigt over landskabet. I klart vejr ser du helt ud til havet.

Kombinerer storbyferie i Lissabon med badeferie

Estoril tæt på Lissabon

Cascais og Estoril

Du skal ikke langt uden for Lissabon, før du kommer til nogle af Portugals populæreste badebyer, Cascais og Estoril. De gyldne strande, der ligger ud mod Atlanterhavet, lokker til en dukkert og masser af vandsportsaktiviteter.
 
 • Cascais var tidligere en lille fiskerleje men har gennem årene forvandlet sig til en rigtig elegang kystby.
 • Estoril bliver ofte kaldt "Den portugistiske Riviera. Det er da også her jetsettet holder til. En promenade forbinder byerne og de dejlige strande.

Billeje i Lissabon

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du holder storbyferie i Lissabon. Billeje giver dig friheden til fx at køre ud til de 2 pragtfulde badebyer, Cascais og Estoril. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Lissabon. Ønsker du at leje bil i en anden portugisisk by? Læs mere om billeje i Portugal.

Vejret i Lissabon

Vejret i Lissabon
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/berlin/vi-elsker-berlin-storbyferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.