Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Madeira

 • Madeira i Portugal

  (Bedømt af 4 personer)
  05.11.15: Hr. Jensen
  Oplevelsen ved at besøge Madeira som ligger vest for Nordafrika var noget af en oplvelse. Øen's sydside er yderst turistpræet, men man får alligevel fornemmelsen af din lokale kultur der er overalt i byen og området.
  Se hele rejsetippet
 • Madeira i november

  (Bedømt af 2 personer)
  28.11.13: Kirsten Lichtenberg
  November er uden sammenligning årets sureste måned i Danmark.
  Som pensionist kan man dog tillade sig den luksus at flygte fra det sure vejr, - og hvis man følger mine råd, kan man gøre det til en rimelig pris.
  Se hele rejsetippet
 • Højt oppe på Madeira.

  (Bedømt af 9 personer)
  24.10.13: Pia Vilhelmsen
  At tage til Madeira er en fantastisk oplevelse. Der er dejlig varmt og fantastisk smukt. Vi kørte og gik rundt på en stor del af øen, og det var fantastisk hvor end vi kom.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Madeira

Rejsetips af samme forfatter

 • Alle de hoteller

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 6 personer)
  Det kan være sin opgave at vælge det perfekte hotel til sin storbysferie, jeg kender det alt for godt selv. Man vil gerne bo centralt, hotellet skal være pænt og rent, der skal være badeværelse med eget toilet på værelset og så skal morgenmaden bestå af mere end bare et toastbrød.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland hotellerne ”Hvad skal man vælge”

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 7 personer)
  Der var engang en lille familie med mor, far og bror og lillesøster, de ønskede at bo på det perfekte hotel i Disneyland. Kravene var mange da alle havde hver sine drømme om oplevelsen i Disneyland og hotellet de skulle bo på.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland After Dark - Fantastisk oplevelse

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 6 personer)
  Efter en dag med skrig og skrål, grin og sug i maven, fantasien har fået frit løb.
  Mættet på oplevelser og den store slikkepind har mistet sin interesse og smag, sænker mørkets sig over Disneyland parken.
  Se hele rejsetippet

Afslapning på Madeira

Trænger man til en rigtig afslapnings ferie vil jeg klart anbefale en tur til Madeira. Her er massere af lækre nye og moderne hoteller. Befolkningen er venlige og øen er et paradis med smukke blomster og den flotteste udsigt.

Flyveturen med TAP

Afslapningen starter allerede om bord på TAP, som flyver både direkte og med mellem landing i Lissabon. I flyet bliver man vartet op af deres flinke personale med et måltid svarende med tidspunktet man flyver på samt et bredt udvalg af drikkevare dertil.
Ved indflyvning til Madeira oplever man en klippevæg på den ene side og havet på den anden side, så man opdager slet ikke landingsbanen under en, men den er der....

Fantastisk luksus hotel

I Funchal findes der et utalt af lækre hoteller, hvor man kan holde en afslapnings ferie med wellness og god mad. Hotel kæden Charming Hotels har nogle lækre hoteller, jeg kan blandt andet anbefale Quintas das Vistas Madeira som er et luksus hotel i virkelig smukke omgivelser. Tidligere var hotellet en herskabsvilla, og de har vedligeholdt stilen en smule, dette gør at hotellet har sin helt egen stil. Hotellets placering gør at det har en fantastisk smuk udsigt over vandet og byen. På hotellet findes en pool hvor man både kan svømme indendørs samt udenfor. Der ud over har hotellet et spa område med forskellige bade.

Luksus og tæt ved vandet

Ønsker man et hotel som liggere nærmere vandet vil Pestana Promenade være et lækkert alternativ. Hotellet har en perfekt placering i Funchal, stort set alle værelserne på hotellet har den lækre udsigt udover vandet.
Her på hotellet er der dømt afslapning, enten kan man ligge på sin altan og nyde udsigten og solen, ellers kan man benytte sig af ligge stolene i haven i det flotte pool område.
Der findes forskellige former for wellness på hotellet som man kan booke. Når man har slappet nok af og trænger til at bruge kroppe lidt kan man gå i fitness rummet, spillerummet eller svømme en tur i poolen. Eller udforske øen og byens tilbud på oplevelser.

Når tørsten melder sig kan man nyde en drink i en af de forskellige bar. Da hotellet er forholds vist nyt fremstår både hotellets fællesområde og værelser rene og i mødekommende.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Ditte Windelborg Ryges profilside

Læs mere om rejser til Madeira

Hoteller på Madeira
Rejser til Madeira
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kina/beijing/kina-paa-egen-haand-med-guide.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.