Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Madeira

 • Madeira i Portugal

  (Bedømt af 4 personer)
  05.11.15: Hr. Jensen
  Oplevelsen ved at besøge Madeira som ligger vest for Nordafrika var noget af en oplvelse. Øen's sydside er yderst turistpræet, men man får alligevel fornemmelsen af din lokale kultur der er overalt i byen og området.
  Se hele rejsetippet
 • Madeira i november

  (Bedømt af 2 personer)
  28.11.13: Kirsten Lichtenberg
  November er uden sammenligning årets sureste måned i Danmark.
  Som pensionist kan man dog tillade sig den luksus at flygte fra det sure vejr, - og hvis man følger mine råd, kan man gøre det til en rimelig pris.
  Se hele rejsetippet
 • Højt oppe på Madeira.

  (Bedømt af 9 personer)
  24.10.13: Pia Vilhelmsen
  At tage til Madeira er en fantastisk oplevelse. Der er dejlig varmt og fantastisk smukt. Vi kørte og gik rundt på en stor del af øen, og det var fantastisk hvor end vi kom.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Madeira

Bo i privat lejlighed på Madeira
Rejsetips indsendt af:
Carsten Lund
Espergærde
10. nov. 2011

Bo i privat lejlighed på Madeira

Vi har været flere gange på Madeira og boet på udmærkede hoteller, men sidste gang fandt vi en lejlighed i centrum af Funchal gennem hjemmesiden www.ownersdirect.co.uk
Der er rigtig mange lejligheder og huse at vælge imellem og det er mest englændere, der ejer dem, så sproget er ingen hindring i korrespondancen .

Lejligheden v, vi faldt for, ligger på en stille gade og vender ud mod byparken i centrum med 100 meter til havnen og med god busbetjening til hele øen inde for 150 meter og selvfølgelig alle de butikker, man kan tænke sig lige rundt om hjørnet.
 

Fastelavnsoptog

Vi havde valgt at rejse i fastelavnsugen og sambaoptoget, der er et af de største uden for Sydamerika kunne opleves fra lejligheden, når vi da ikke dansede med.

Fastelavn i Funchal er noget helt særligt. Der er optog og samba-dans tre dage.

Det store optog med omkring 15.000 deltagere fra mere end 20 sambaskoler. Et børneoptog og på trediedagen et helt frit optog, hvor alle kan stille op - også turisthold.

Det sidste optog bruges blandt andet til politiske hip og protester over de lokale forhold. De lokale kørestolsbrugere havde rigget deres kørestole til som taxier for at protestere over nedskæringer i handicapkørslen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Madeira

Hoteller på Madeira
Rejser til Madeira
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/piemonte/acqui-terme/hotel-roma-imperial-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.