Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Portugal

Fly til Madeira

Her kan du bestille billige flybilletter til Madeira i Portugal. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”, så vælger du blandt de bedste priser på flybilletter til Madeira.

Lufthavnen på Madeira

Hvis du hører til dem, der har hørt alle strækhistorierne om Madeira Lufthavn - den korte, smalle landingsbane, flystyrt og andre grumme ting - så slap bare af. Madeira Lufthavns landingsbane er blevet ombygget, forlænget og forbedret, så det nu er lige så sikkert at lande her med fly, som i alle andre lufthavne. Madeira Lufthavn er placeret ved kysten lige udenfor Madeiras hovedstad Funchal på øens sydkyst.

Transport til og fra lufthavnen

Bus

Der findes en lufthavnsbus, der kører mellem Madeira Lufthavn og Funchal. Derudover kan du også benytte de offentlige busser, der kører mellem Funchal, lufthavnen og Machico på Madeiras østkyst. Find detaljer om tider og priser

Taxi

Taxi er tilgængelige udenfor ankomsthallen, Level 0, og kan køre dig til en hvilken som helst destination på Madeira. Taxier kører efter taxameter, men forhør dig om prisen, inden du stiger ind.

Lejebil

Du har også mulighed for at leje en bil, når du ankommer med fly til Madeira. Dette giver dig en enestående mulighed for at få set hele Madeira i løbet af din ferie. FDM travel kan via vores samarbejdspartnere sørge for, at du får en lejebil til en rigtig god pris som står klar til dig, når dit fly lander på Madeira.

Madeira som rejsemål

Madeira som rejsemål
Madeira har i den grad fået rystet det lidt støvede ry som et rejsemål for pensionister af sig. I dag er Madeira et sted, hvor alle generationer kan få en fantastisk ferie - sammen eller hver for sig. Uanset om du er til shopping og natteliv, sandstrande og blåt vand eller natur, kunst og kultur, så har Madeira det. Storbyferie i Funchal, badeferie ved kysten eller en rundtur i Maderias fantastiske natur? - eller måske en kombination af det hele? Madeira venter på dig.

Start nu! Det er let at bestille dit fly til Madeira

Læs mere om rejser til Madeira


Rejser til Madeira
i Madeira
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/kakadu-national-park/overnatninger/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.