Billedet er fra Madeira

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Elevator
  Elevator
 • Room service
  Room service
 • Vaskeriservice
 • Fitnesscrum
  Fitnesscrum
 • Concierge
 • Lounge
 • Parkering
  Parkering
 • Adgang for kørestole
  Adgang for kørestole
 • Børneaktiviteter
 • Mødelokaler
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Royal Savoy Hotel

Luksus hotel med havudsigt, 700 meter fra Funchals centrum.

Placering

Hotellet har en enestående beliggenhed lige ud til Atlanterhavet i Funcals bugt. I de umiddelbare omgivelser finder man et supermarked samt diverse forretninger, barer og restauranter. Havet ligger også blot få minutters gang fra hotellet. Bymidten ligger ca. 1 km fra hotellet. Herudover er der et busstoppested ca. 50 m væk.


Indretning

Hotellet er kendetegnet ved sin spændende arkitektur og sin eksklusive komfort. Det er bygget i 2002 og råder over 223 lejligheder og studios samt 12 suiter fordelt på 10 etager. Hotellet er meget elegant indrettet og kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med en døgnåben reception, elevator og safeboks. Bygningen rummer desuden flere butikker og selskabslokaler (spillerum, bibliotek samt tv- og opholdsstue), en frisørsalon og et konferencerum. På det gastronomiske område er der en pianobar og to klimatiserede restauranter med ikke-ryger-afdeling (á la carte og buffet). Til hotellets høje serviceniveau hører naturligvis også offentlig internetadgang, hjælp i tilfælde af sygdom samt mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. På de udendørs arealer finder man en legeplads. Der er selvfølgelig også parkeringspladser og en garage.


Hotelværelse

De moderne og komfortable værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt en king size seng og en altan. Til den videre indretning hører telefon, satellit-tv, radio, minibar, safeboks (mod betaling) og individuelt regulerbart klimaanlæg/centralvarme. Lejlighederne og studierne er ligeledes smagfuldt indrettet og råder over kombineret stue-/soveværelse og tekøkken med køleskab. Lejlighederne har derudover et separat soveværelse.


Sport/underholdning

På de store udendørs araler er der et smukt anlagt poollandskab med to swimmingpools (heraf en opvarmet), et separat børnebassin, en pool-/snackbar og en solterrasse med liggestole og parasoller. I haven, hvor man finder mange springvand, er der de ideelle betingelser for at slappe af. Sportsbegejstrede kan spille tennis, bordtennis eller minigolf samt i hotellets spillerum også billard. Ved havet kan man desuden dyrke forskellige vandsportsgrene (kano, jet ski, motorbåd etc.). Lige i nærheden ligger der desuden en dykkerskole. Herudover er der også en healthklub med fitness-rum, indendørs swimmingpool, sauna, dampbad, whirlpool og beautysalon. Her er der også mulighed for at få massage. Der arrangeres desuden et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram med sport og lege for både store og små (miniklub). Den nærmeste golfbane ligger ca. 5,5 km fra hotellet.


Forplejning

Morgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter. Der er mulighed for at bestille halvpension.

Kreditkort

Kreditkortene American Express, Visa Card, Mastercard og Diners Club accepteres.

Priser

Normalprisen på hotellet er:

Dobbeltværelse pr. nat 5.045 kr.

Juniorsuite pr. nat 5.355 kr.

Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/rhodos/rhodos-en-perle-i-det-graeske-oehav-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.