Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Madeira

 • Madeira i Portugal

  (Bedømt af 4 personer)
  05.11.15: Hr. Jensen
  Oplevelsen ved at besøge Madeira som ligger vest for Nordafrika var noget af en oplvelse. Øen's sydside er yderst turistpræet, men man får alligevel fornemmelsen af din lokale kultur der er overalt i byen og området.
  Se hele rejsetippet
 • Madeira i november

  (Bedømt af 2 personer)
  28.11.13: Kirsten Lichtenberg
  November er uden sammenligning årets sureste måned i Danmark.
  Som pensionist kan man dog tillade sig den luksus at flygte fra det sure vejr, - og hvis man følger mine råd, kan man gøre det til en rimelig pris.
  Se hele rejsetippet
 • Højt oppe på Madeira.

  (Bedømt af 9 personer)
  24.10.13: Pia Vilhelmsen
  At tage til Madeira er en fantastisk oplevelse. Der er dejlig varmt og fantastisk smukt. Vi kørte og gik rundt på en stor del af øen, og det var fantastisk hvor end vi kom.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Madeira

Rejsetips af samme forfatter

Lej en bil og oplev dit helt eget Madeira
FDM travel Webredaktør
Alan Telefon: 70 11 60 11

Lej en bil og oplev dit helt eget Madeira

Min største oplevelse på Madeira var en biltur med nogle kollegaer rundt på den fantastiske frodige ø, men blomster over alt, så man skulle tro det var én stor botanisk have.
Madeira er ikke særlig stor (ca. 55 km lang og 25 km bred), så du kan faktisk nå rigtig meget på en enkelt dag.
Til vinfestival

Til vinfestival

Vi have lejet en bil for én dag og kørte fra Funchal til den lille fiskeby Camara de Lobos. Hyggelig lille by med farverige fiskekuttere og en skøn lille bymidte. Derefter nordpå til Estreito de Camara de Lobos, hvor vi var så heldige at der var vinfestival. Den afholdes den første måned i september hvert år. Byen var virkelig pyntet op og der var et herligt leben i byen. Derfra kørte vi vestpå mod Ribeira Brava og derfra tværs op gennem Madeira til Nordøen, hvor vi stoppede i byen Sao Vicente. Bymidten med den smukke kirke og et par smalle gader med små butikker, restauranter og barer, var værd et stop.
I bil langs nordkysten på Madeira

I bil langs nordkysten på Madeira

Køreturen fortsatte vestpå langs den dramatiske kyststrækning, hvor vi kørte ind på den gamle vej uden om de mange tunneler, så ofte det var muligt. De gamle veje var smalle men heldigvis ensrettede, så vi havde ingen problemer og der var ingen trafik, så vi kunne roligt stoppe og tage alle de billeder vi ville. Næste stop var Porto Moniz, der er særlig populær pga. de ”naturlige swimmingpools”, der er blevet udbygget, så det er sikkert at bade i havvandet fra Atlanterhavet. Der er utallige spisesteder med udsigt til Atlanterhavet og små souvenirbutikker, hvis du skal have et minde hjem fra rejsen.
Køreturen over højsletten

Køreturen over højsletten

Så gik turen tilbage mod Funchal via plateauet midt gennem Madeiras højslette Paul da Serra. Området er stort set ikke beboet…med undtagelse af en masse fritgående køer, der bare nyder livet. Vejret skiftede hurtigt fra høj solskinsvejr til tåge og dis, men det forstærkede bare oplevelsen. Vejen ned fra højdesletten var barsk natur med flotte dramatiske udsigter til bjergene.

Det var en herlig dag, hvor vi oplevede en masse i vores helt eget tempo. Nu har vi bare den østlige del af Madeira til gode, men det må blive en anden gang og helt sikkert i lejet bil.
Rigtig god tur til Madeira
Alan
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Alans profilside

Læs mere om rejser til Madeira

Hoteller på Madeira
Rejser til Madeira
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/road-trip-i-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.