Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Madeira

 • Madeira i Portugal

  (Bedømt af 4 personer)
  05.11.15: Hr. Jensen
  Oplevelsen ved at besøge Madeira som ligger vest for Nordafrika var noget af en oplvelse. Øen's sydside er yderst turistpræet, men man får alligevel fornemmelsen af din lokale kultur der er overalt i byen og området.
  Se hele rejsetippet
 • Madeira i november

  (Bedømt af 2 personer)
  28.11.13: Kirsten Lichtenberg
  November er uden sammenligning årets sureste måned i Danmark.
  Som pensionist kan man dog tillade sig den luksus at flygte fra det sure vejr, - og hvis man følger mine råd, kan man gøre det til en rimelig pris.
  Se hele rejsetippet
 • Højt oppe på Madeira.

  (Bedømt af 9 personer)
  24.10.13: Pia Vilhelmsen
  At tage til Madeira er en fantastisk oplevelse. Der er dejlig varmt og fantastisk smukt. Vi kørte og gik rundt på en stor del af øen, og det var fantastisk hvor end vi kom.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Madeira

Madeira bagland
Rejsetips indsendt af:
Herman jensen
7870 Floutrup
15. maj 2012

Madeira bagland

Ferie på Madeira er for vores vedkommende blevet et ophold af længere varighed,efter 3 besøg på øen og med hotel ved lidoen, blev vi klar over at her måtte vi købe en lejlighed, for her var hvad vi søgte som pensionistskjul,det blev en lille lejlighed i bydelen Santa Maria Major, lidt over svævebanen ca 150 m over havet og med udsigt over by og hav samt bjerge.Madeira har simpelthen den bedste blanding af fredelige ,hjælpsomme og tolerante mennesker vi har mødt efter mange udlandsrejser, og klimaet er perfect,ikke for varmt og hvis,så op i bjergene.
Baglandet er Madeira, Funchal er en fin by at proviantere i ,og promenere langs havnen, men kør ud til Calheta og se det nye kunstmuseum,fantastisk,
prøv at køre til Poul da Serra og se Lauerbærtræer store som Storkeegen i Jægerspris,tag til Sao Vincente og besøg Grutas" ikke nogen turistfælde.
Santo da Serra har hver week-end udendørs marked med overflod af lokale produkter,og kunsthåndværk.
samt en meget fin golfbane, hvis man er til bjergvandring er den store tur fra Pico Aiero til Pico Ruivo en flot men anstrengende tur,en genvej er at bestige fra nordsiden fra Santana, den er en lettere og ca 1 time vandring, og så har man været på det højeste bjerg, ca 1650 m. Nordkysten er grønnere og mere dramatisk men absolut spændende at udforske og med fine vandrestier på stejle sider, og stor højde.
Levadaturene er også en stor fornøjelse ,især hvis man undgår de bynære med affald i baghaverne, en klasiker er turen fra Ribeiro Frio og turen Caldeiro Verde, 2 ture der er sikre og meget varierede i skovklædte bjergsider og med faldsikring de smalle steder, den åbne vandresti på Sao Lorenso på østspidsen er ikke dårlig ,men med tiden blevet lidt for kultiveret,badestrande er ikke Madeira store force, men i Machico ved Lufthavnen er der fin badestrand og der er gode spisesteder der, indkøb kan iøvrigt med fordel gøres i de mindre byer med supermarked fx pingo eller Sa, udvalget er stort og priserne lavere end i Funchal samt gratis parkering i kælder , 2 uger er det ideelle ophold ,eller mere,man oplever at den første uge let går med at finde sig tilrette ,selv om man er kendt med rutinerne,første uge bruger vi ofte til at genopfriske byen og deltage i parkoptrædender og der er en stor fin Koncertsal i Teknopolo, med klassisk musik ofte til små penge , også de store indkøbscentre Dolce Vita og Madeira Chopping er et besøg værd, en blanding af indkøb og fritid med alt hvad man behøver ,og momsen er meget lav sammenlignet med Dk.
Gør opholdet til en oplevelse og lej en bil ,vær uafhængig af off. transport det er lidt kompliceret med 4 selskaber der ikke samarbejder,de er dog billige at køre med og en rundtur på 1 dag koster ca 15 Euro, God tur og husk baglandet, det rigtige Madeira.
Herman Jensen
Floutrup
Caldeiro Verde
Caldeiro Verde

Levada
Levada

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Madeira

Hoteller på Madeira
Rejser til Madeira
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/pretoria/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.