Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Madeira

 • Madeira i Portugal

  (Bedømt af 4 personer)
  05.11.15: Hr. Jensen
  Oplevelsen ved at besøge Madeira som ligger vest for Nordafrika var noget af en oplvelse. Øen's sydside er yderst turistpræet, men man får alligevel fornemmelsen af din lokale kultur der er overalt i byen og området.
  Se hele rejsetippet
 • Madeira i november

  (Bedømt af 2 personer)
  28.11.13: Kirsten Lichtenberg
  November er uden sammenligning årets sureste måned i Danmark.
  Som pensionist kan man dog tillade sig den luksus at flygte fra det sure vejr, - og hvis man følger mine råd, kan man gøre det til en rimelig pris.
  Se hele rejsetippet
 • Højt oppe på Madeira.

  (Bedømt af 9 personer)
  24.10.13: Pia Vilhelmsen
  At tage til Madeira er en fantastisk oplevelse. Der er dejlig varmt og fantastisk smukt. Vi kørte og gik rundt på en stor del af øen, og det var fantastisk hvor end vi kom.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Madeira

Madeira - Det smukkeste sted i EU
Rejsetips indsendt af:
Per Brønøe
Ølstykke
10. nov. 2011

Madeira - Det smukkeste sted i EU

Madeira er det smukkeste sted vi endnu har været & vi rejser en del.Var der første gang i 1994 & har været der hvert år siden.Første gang boede vi på Gorgulho ude i lidoen,skønt hotel dengang.
Ellers vil vi fremhæve Alto Lido som et skønt hotel.
Vi har været der i alle måneder af året på Madeira & der er altid blomster i fuldt flor.Man skal ikke snyde sig selv for at være der i December med den smukke juleudsmykning der er i hele byen.Funchal er oplyst af et flor af lyspærer i julemotiver samt der er lavet en masse krybespil i folks private haver,som kan ses når man går ude fra Lidoen & ind til Funchal by.
Vi er begyndt at bo inde i selve Funchal by når vi er dernede,gerne lige ved den store Katedral,hvor der stadig er dejlige spisesteder & små Cafeer.
Et must er når man er på øen at tage til Nonnernes Dal samt være på øens højeste punkt,som giver en smuk udsigt hvis det da ikke er diset deroppe.
Porto Moniz på nordkysten er også et sted man skal besøge,kør gerne af den gamle hovedvej,det er en oplevelse uden lige.Man kommer igennem djævlekløften samt kan få vasket bilen når man kører igennem vandfald (brudesløret).
Madeira - Det smukkeste sted i EU

Det er det sted vi vil besøge lige til den dag vi ikke kan rejse mere,for der er så smukt lige meget hvilken årstid man er der.
Funchal

Funchal

Funchal liger smukt op af bjerget,så man bliver helt betaget.

Overnatninger
Hotelophold
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Madeira

Hoteller på Madeira
Rejser til Madeira
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.