Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Madeira

 • Madeira i Portugal

  (Bedømt af 4 personer)
  05.11.15: Hr. Jensen
  Oplevelsen ved at besøge Madeira som ligger vest for Nordafrika var noget af en oplvelse. Øen's sydside er yderst turistpræet, men man får alligevel fornemmelsen af din lokale kultur der er overalt i byen og området.
  Se hele rejsetippet
 • Madeira i november

  (Bedømt af 2 personer)
  28.11.13: Kirsten Lichtenberg
  November er uden sammenligning årets sureste måned i Danmark.
  Som pensionist kan man dog tillade sig den luksus at flygte fra det sure vejr, - og hvis man følger mine råd, kan man gøre det til en rimelig pris.
  Se hele rejsetippet
 • Højt oppe på Madeira.

  (Bedømt af 9 personer)
  24.10.13: Pia Vilhelmsen
  At tage til Madeira er en fantastisk oplevelse. Der er dejlig varmt og fantastisk smukt. Vi kørte og gik rundt på en stor del af øen, og det var fantastisk hvor end vi kom.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Madeira

Rejsetips af samme forfatter

 • Alle de hoteller

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 6 personer)
  Det kan være sin opgave at vælge det perfekte hotel til sin storbysferie, jeg kender det alt for godt selv. Man vil gerne bo centralt, hotellet skal være pænt og rent, der skal være badeværelse med eget toilet på værelset og så skal morgenmaden bestå af mere end bare et toastbrød.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland hotellerne ”Hvad skal man vælge”

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 7 personer)
  Der var engang en lille familie med mor, far og bror og lillesøster, de ønskede at bo på det perfekte hotel i Disneyland. Kravene var mange da alle havde hver sine drømme om oplevelsen i Disneyland og hotellet de skulle bo på.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland After Dark - Fantastisk oplevelse

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 6 personer)
  Efter en dag med skrig og skrål, grin og sug i maven, fantasien har fået frit løb.
  Mættet på oplevelser og den store slikkepind har mistet sin interesse og smag, sænker mørkets sig over Disneyland parken.
  Se hele rejsetippet

Madeira har rigtig mange ting at byde på.....

Madeira er et perfekt sted for natur elskere, her er både oplevelser ude på havet og på øen.
Øen er kendt for sine Levadas.
Levadaene er vandløb som er lavet for at føre vandet fra øens nordside hvor der regner meget, og over til den syd siden, hvor der er meget sol. Disse levadas har været på øen i mange tusinde år og har været med til at forsyne vandet til sydsiden af øen og dermed holde øens sydside frodig. Der arrangeres forskellige vandre tur hvor man følger levadaen. Der er forskellige sværhedsgrader så man vælger helt selv hvor langt man ønsker at gå. Man skal bare ikke selv begynde at udforsker øen på egen hånd eller lave en afstikker, da det før er set nogle simpelthen er forsvundet.
Langs turene oplever man den skønne natur, de flotte blomster og dyrelivet. Vi gik turen hvor der var overskyet og fugtigt i luften men det gjorde bestem ikke noget, luften var varm og behagelig. Vi fik oplevet hvordan de lokale bor og lever i deres små huse langs levadaen. Madeira har de fantastisk smukke blomster, som vi i Danmark kun kan købe i supermarkeder som små planter. Her vokser de som store buske og hække, og er i alle mulige farver. De går meget op i deres planter, og flere af hotellerne på øen, har deres egne haver hvor de dyrker grønsager, frugt og urter. Eller bare har planter og buske til at vokse så gæsterne kan nyde dem.

Oppe i luften og kilden i maven på vej ned...

Inden i Funchal kan man tage kabelbanen op til Monte hvor der er en meget smuk botaniskhave. Når man skal ned igen kan man vælge at tage turen med kabelbanen igen eller med en af de vældig underholdene kurve. Her sidder man i en kurv 1-3 personer, og bliver skubbet i til tider højfart ned af vejene, af to lokale. Det er virkelig sjovt, og man må stole på at mændene har styr på det. Det skal bestemt prøves.

En smuk charmerende by

Funchal er en meget smuk og velholdt by, der findes hyggelige restauranter som ligger i de små gader. Byen byder på mange butikker, både lokale men også de mere kendte butiksnavne. Her kan man sagtens få en dag til at gå med shopping.
Ude på havet

Ude på havet

Der findes mange forskellige ture man kan tage nede ved havnen, vi var på en sejltur hvor vi oplevede delefiner og skildpadder samt et stop ved øens højeste punkt. Her kunne man bade hvis man havde lyst til det. Turen er velegnet for alle, man kan både sidde på båden men også ligge ude i spidsen og tage sol. Der er også andre ture man kan vælge, for eksempel kan man komme ud og fiske, eller svømme med delfiner.

Der er masser af ting man kan opleve på Madeira både for store og små, dette var bare nogle af dem. Madeira skal opleves
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Ditte Windelborg Ryges profilside

Læs mere om rejser til Madeira

Hoteller på Madeira
Rejser til Madeira
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/korfu/captains-barbati.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.