Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Madeira

 • Madeira i november

  (Bedømt af 2 personer)
  28.11.13: Kirsten Lichtenberg
  November er uden sammenligning årets sureste måned i Danmark.
  Som pensionist kan man dog tillade sig den luksus at flygte fra det sure vejr, - og hvis man følger mine råd, kan man gøre det til en rimelig pris.
  Se hele rejsetippet
 • Højt oppe på Madeira.

  (Bedømt af 9 personer)
  24.10.13: Pia Vilhelmsen
  At tage til Madeira er en fantastisk oplevelse. Der er dejlig varmt og fantastisk smukt. Vi kørte og gik rundt på en stor del af øen, og det var fantastisk hvor end vi kom.
  Se hele rejsetippet
 • Endagstur til Porto moniz

  (Bedømt af 1 person)
  25.04.13: Naja
  Fra Funchal går der bus om morgenen gennem bjergene til Porto monitz, her har man så 4 timer til at bade i det fantastiske udendørs badeanlæg, se kystens vulkanske klipper og drikke en kop kaffe i den lille fine by.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Madeira

Madeira i Portugal
Rejsetips indsendt af:
Hr. Jensen
København
5. nov. 2015

Madeira i Portugal

Oplevelsen ved at besøge Madeira som ligger vest for Nordafrika var noget af en oplvelse. Øen's sydside er yderst turistpræet, men man får alligevel fornemmelsen af din lokale kultur der er overalt i byen og området.
Det første man ofte vil lægge mærke til som besøgende er de utroligt rene omgivelser man kommer ned til i den største by Funchal. Der bliver gjort meget for at byen skal være inbydende for deres rejsende gæster.
Der er personer ansat til at feje fortorvet hver morgen så der ikke lægger blade og andet skidt.
Ferieøen er en rejsemål man bør tage til for at opleve kultur og smage på øens rige liv af frugter og fisk. Øen er ikke et sted for unge fest glade mennesker og henvender sig primært til ældre personer pg familier med mindre børn.
Der er ikke mulighed for at strandbade da hele øen er omgivet af klipper. (Vulkan ø) Det er i sig selv enormt flot. Vil man gå nogle ture i landsskabet kan det især anbefales at man tager gode vandrestøvler på og strækker ud når man har gået op eller ned ad mange bakker en hel dag, for dem er der voldsomt mange af over det hele.
Temperaturen er ca. 20-30 grader året rundt da der er tale om ø klima.
Mvh. Hr. Jensen fra http://billig-vejhjaelp.dk

Seværdigheder

Kommentarer til rejsetippet om Madeira

Madeira langtids ophold.

09/12 2016 Herman jensen
Madeira hele året rundt.
Jeg og min kone har nu i 16 år besøgt Madeira 3-4 gange årligt, i de sidste 11 år har vi ejet en lejlighed i Funchal og befinder os som i paradis ,hver gang vi ankommer er det som at være hjemme og efter så mange besøg skulle man tro der ikke var mere at se, vi har gået de længste, de sværeste og mest anstrengende levadaer og veredaer og der er meget vi ikke har set endnu, største svaghed for os sproget ,vi taler Engelsk og Tysk ,kan læse Portugisisk nogenlunde ,men når man kommer lidt uden for Funchal er det ubrugeligt,det er dog en del af charmen ved Madeira at man har fornemmelse for det oprindelige ,og ikke for turistet endnu. Nu December 2016 og vi bliver her til 27/1-2017 for dog at opleve lidt af den Danske vinter .
Et godt tip til pensionister der kan rejse med kort varsel er, TUI der ofte sælger kun fly 2 uger for 500kr retur, køb og lej et værelse via nettet, der er mange halvgamle vejbeliggenhed hoteller til små penge ,og man kommer ikke hertil for at sidde på værelset, der er fin badestrand i Machico,gratis med gul sand tilsendt fra Sahara, her er også billige hoteller og tæt på lufthavnen, også Spies har tit billetter ,kun fly til samme pris eller lavere.
God tur til hvem der måtte komme til Madeira hele året er her smukt og oprindelig endnu.
Mvh. Rua cidade Oakland 8 Funchal.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Madeira

Hoteller på Madeira
Rejser til Madeira
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/singapore/skoenne-singapore.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.