Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Ponta Delgada

Læs mere om rejser til Ponta Delgada

Rejsetips af samme forfatter

Oplev Azorerne på en jeep safari
FDM travel Webredaktør
Alan Telefon: 70 11 60 11

Oplev Azorerne på en jeep safari

Azorerne midt i Atlanterhavet er en samling frodige grønne øer, jeg på det varmeste kan anbefale. Jeg landede på hovedøen Sao Miguel og havde hovedstaden Ponta Delgada som udgangspunkt.
Hvis din tid er begrænset eller ønsker du et hurtigt overblik over øen, så er det en rigtig god ide at tage på en dagsudflugt med jeep. Der er forskellige ture at vælge mellem…typisk en vestlig og østlig tur/rute.
Faial da Terra der er udgangspunkt for vandreturen til vandfaldet
Faial da Terra der er udgangspunkt for vandreturen til vandfaldet

Faial da Terra

Jeg selv valgte den østlige tur, hvor der var lagt en populær vandretur til vandfaldet Salto do Prego ind i programmet. Vi startede vandreturen i den lille stemningsfyldte by Faial da Terra. Selve byen ligger nede i en dal, der løber ud i havet og er ellers omgivet af små men meget stejle bjerge. Et godt sted til en overnatning, hvor du virkelig kan komme på opdagelse i den frodige natur og den hyggelige by.
Lagoa do Fogo
Lagoa do Fogo

Jeepturen fortsatte til den lidt større by, Nordeste. Tæt på byen lå flere overraskende fine parker og grillområder, der er perfekt til en frokostpause, hvis du selv har lejet en bil og kører rundt på øen.
Vejen tilbage mod Ponta Delgada gik via den nordlige del af øen. Her stoppede vi ved en af Sao Miguels to te-fabrikker og fik en kort rundvisning. Endelig kørte vi tværs ned over øen til den sydlige halvdel og kom forbi Lagoa do Fogo. En fantastisk smuk sø, der nok er en af øens største seværdigheder.

Da jeg var tilbage i Ponta Delgada, havde jeg fået et godt overblik, og en masse ideer til hvilke områder jeg ville koncentrerer mig om.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Alans profilside

Læs mere om rejser til Azorerne

Hoteller i Ponta Delgada
Rejser til Azorerne
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.