Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Portugal

 • Madeira i Portugal

  (Bedømt af 4 personer)
  05.11.15: Hr. Jensen
  Oplevelsen ved at besøge Madeira som ligger vest for Nordafrika var noget af en oplvelse. Øen's sydside er yderst turistpræet, men man får alligevel fornemmelsen af din lokale kultur der er overalt i byen og området.
  Se hele rejsetippet
 • Aktiv ferie i Algarve

  18.08.15: René
  Når jeg fremhæver Algarve som favoritrejsemål er det på grund af de mange udendørs aktiviteter der er mulige at dyrke året rundt, da klimaet er varmt om sommeren og mildt om vinteren.
  Se hele rejsetippet
 • Madeira i november

  (Bedømt af 2 personer)
  28.11.13: Kirsten Lichtenberg
  November er uden sammenligning årets sureste måned i Danmark.
  Som pensionist kan man dog tillade sig den luksus at flygte fra det sure vejr, - og hvis man følger mine råd, kan man gøre det til en rimelig pris.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Portugal

Storslået og smukt.
Rejsetips indsendt af:
Hanne Nielsen
København SV
3. dec. 2013

Storslået og smukt.

Hvis du tror at det er reklame billeder og ikke kan passe, at der er så smukt, så gør dig selv den tjeneste at rejse derned, så du kan blive overbevist, der er utrolig smukt i og omkring Lagos.
Uge 41 er rejsemåned for min veninde og jeg, i år gik turen til Lagos for første gang, vi havde booket bil og lejlighed hjemmefra, og alt gik gnidningsløst, vi havde medbragt GPSén og havde ingen problemer med at finde rundt. Friheden ved at have vores egen bil, gjorde at vi kunne tage på ture, når det passede os og hvorhen vi ville. Det er ikke til at nævne et højdepunkt, for der var mange,men at se delfiner springe rundt i de blå bølger, var vidunderligt. Bådene sejler ud fra Lagos flere gange dagligt,ligesom de små både ved Ponta de Piedade, som sejler ud og ind af grotterne, det skal opleves, og det er de mange, mange trappetrin værd ;-)
Og ikke mindst, Europas sydvestligste punkt, hvor næste landkending er USA, her er lodrette klipper, på over 70 m. ned i Atlanterhavet,og alligevel står lokale lystfiskere, uden sikkerhedsline i sand dødsforagt, og fisker helt ude på klippen, som vel og mærke er 2 gange rundetårn.
Vi kommer igen :-)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Portugal

Hoteller og ferieboliger i Portugal
Rejser til Portugal
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/salzburgerland/zederhaus/adeo-alpin-zederhaus-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.