Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Asien

Læs mere om rejser til Asien

Rejsetips af samme forfatter

Ras Al-Khaimah
Rejsetips indsendt af:
Århus N
1. juni 2011

Ras Al-Khaimah

I februar tog min kæreste og jeg til Ras Al-Khaimah, som skulle være det næste up and comming Dubai. Det var helt klart en herlig ferie, men der var meget langt fra Dubai standard til Ras.
Vi boede på Hotellet Golden Tulip Khatt Springs, som ligger nærmest ude i ørkenen. Der er rigtig flot natur rundt omkring hotellet, hvor der ligger en lille landsby. Selve hotellet var ret nedslidt og personalet ikke specielt hjælpsomme. Dog var der en rigtig god spa i nederste etage, hvor jeg fik en chokolade behandling og vi begge fik massage. Det var super godt og kan klart anbefales. Poolen var fin, men området var fyldt med fluer. Belligenheden er en smagssag. Der gik shuttlebus mellem dette hotel og et andet hotel Al Hamra Hotel and Beach Resort. Det tager ca. 25 min. Dette hotel så rigtig godt ud og havde direkte adgang til deres egen strand med vandaktiviteter. Dette hotel havde også flere restauranter.

På Khatt Springs hotellet er der kun 1 restaurant, hvor der er rimelig god mad. Men Ras er nok ikke stedet man skal tage hen, hvis man er ude efter en kulinarisk oplevelse. I selve byen er der ikke deciderede restaranter, men lokale mad barer, som man kender det fra Indien, med plastik havestole. Så af spisemuligheder er der hotellerne og foodcourts i shopping malls'ene.

Byen byder ikke på så meget turistet og henvender sig nok mest til dem, der er virkelig intereseret i at opleve en almindelig hverdags by i de Arabiske Emirater. Det er tydeligt at se på lokalbefolkningen, at de ikke er vandt til folk udefra.
Tæt på hotellet var der Khatt Springs, som er nogle varme kilder, der efter sigende skulle have helbredende egenskaber. Det er gratis for hotelgæster på Golden Tulip at besøge de varme kilder. Men man skal nok være forberedte på, at der kan være meget syge mennesker, der opholder sig i vandet. Vandet er jo også naturligt, så det er ikke som en opvarmet pool med rent vand.

Derudover er der en kamel racerbane, som er interessant. Man skal dog meget tidligt op, hvis man skal se det. Dune bashing er der også mulighed for og Dubai er kun en time væk i bil, hvis man er til mere seriøs shopping.

Ras er en lidt svær rejsedestination. Manglen på spisesteder gør, at den ikke helt henvender sig til livsnyderen. Selvom der er god spa, vand aktiviteter og lækker strand, som er NICE! Til gengæld er der ikke sælig meget at se og man kan virklige opleve den lokale befolkning, da der stadig ikke er mange turister, der bevæger sig uden for hotellerne. Men mit råd er at vælge et hotel tæt på vandet, da stranden er det bedste ved Ras.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.