Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 25.000 kr.

Bestil et rejsegavekort

Rejsegavekort til en verden af oplevelser. Glæd en du holder af med et gavekort til FDM travel. Med et rejsegavekort sender du en du holder af godt på vej godt på vej mod drømerejsen ...

Sådan bestiller du rejsegavekort

Du kan nu bestille gavekortet online her. Efter at din bestilling og betaling er gennemført modtager du først én mail med en bekræftelse og kvittering, og herefter én mail med selve gavekortet. Gavekortet kan du eks. printe ud og give i gave. Du kan også ringe til os på tel 70 11 60 11 og bestille et gavekort.

Er du i nærheden af et af vores rejsebureauer er du velkommen til at kigge ind og købe et gavekort. Rejsebureauernes adresser og åbningstider finder du her.

OBS: Minimumsbeløb er 300 kr.

Sådan benytter du rejsegavekortet

Når du bestiller en rejse på fdm-travel.dk, får du mulighed for at vælge "gavekort" til hel- eller delvis betaling af rejsen. Hvis gavekortet ikke dækker hele beløbet, kan den resterende del betales med kreditkort.

Betingelser
1. Et rejsegavekort fra FDM travel, kan benyttes til hel eller delvis betaling af én af vores rejser.
2. Hvis gavekortet ikke dækker hele betalingen, kan den resterende del betales med fx kreditkort via vores sikret betalingsvindue.
3. Evt. resterende beløb vil indestå på gavekortet til senere brug.
4. Gavekortets værdi kan ikke udbetales i kontanter eller ombyttes til andres af FDM travels services.
5. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen. (fremgår af gavekortet)
Denne side er udskrevet d. 30. september 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.