Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Europa

Læs mere om rejser til Europa

Rejsetips af samme forfatter

 • Utah Rocks!

  (Bedømt af 30 personer)
  19.10.12: Jens Bjargum
  Jeg har for længst opgivet at beslutte mig for, hvilken nationalpark i USA der er min favorit. Når jeg står i Yosemite tænker jeg, at dette er det meste fantastiske sted i verden, men når jeg kommer til Yellowstone er jeg overbevist om, at det er det mest fantastiske sted.
  Se hele rejsetippet
 • Street Rod Nationals

  (Bedømt af 5 personer)
  31.10.11: Jens Bjargum
  Når nu du er rejst til USA - bilernes land - hvorfor så ikke sætte en dag af til, at se på fede biler?
  Se hele rejsetippet
 • Balloner i New Mexico

  (Bedømt af 14 personer)
  14.10.09: Jens Bjargum
  Albuquerque Balloon Fiesta er verdens største varmluftsballon festival og et sandt farveorgie der vil kunne fascinere alle børn, unge og ældre.
  Læs hele rejsetippet
Rejseplanlægning med Google Maps
Rejsetips indsendt af:
København S
22. marts 2011

Rejseplanlægning med Google Maps

Jeg har tit manglet en måde, at organisere alle de gode rejsetips man støder på rundt omkring. F.eks. når man læser rejsetips her på siden, men også mange andre steder hvor man får gode idéer til ting, man gerne vil se engang.
Men ofte kan der jo gå lang tid fra man læser et godt rejsetip, til man kommer til den del af verden. Og så er der en god chance for, at man har glemt alt om det gode hotel man læste om for 5 år siden, eller den gode restaurant, vandretur osv.

Så nu er jeg begyndt at bruge Google Maps til, at organisere alle de rejsetips jeg læser. Ved at oprette sig som bruger, kan man lave sine egne personlige kort hos maps.google.com

Jeg har så oprettet et kort til rejseplanlægning, og hver gang jeg læser om et spændende sted, så finder jeg stedet på Google Maps, og tilføjer det til mit kort.

Hvis jeg så en gang f.eks. skal til Texas, så kan jeg kigge på mit kort hos Google Maps, og se hvad jeg gennem tiderne er stødt på af gode tips. F.eks. var der for nogle måneder siden ét rejsetip her på siden, hvor der blev anbefalt et lækkert hotel i Texas. Og det har jeg nu tilføjet, så jeg husker det hvis jeg en dag kommer til området.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Europa

Hoteller i Europa
Rejser til Europa
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/puerto-de-soller/hm-tropical.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.