Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Europa

Læs mere om rejser til Europa

Det kan være hvor som helst i hele verden
Rejsetips indsendt af:
karen sødinge
grenaa
16. jan. 2009

Rejser - Længselen og mit indre jeg

Ikke to mennesker får det samme ud af samme rejse og oplevelse. Jeg kan ikke sige hvilket sted der absolut kan anbefales til andre, da det fuldstændig afhænger af den eller de rejsende.

Livets forskellighed

Jeg kan kun skrive om, hvad jeg selv foretrækker, når jeg rejser:

De små øjeblikke der for altid mejsler sig ind i dit sind. F.eks at møde to ældre mennesker på Korfu, som var de eneste overlevende i en tysk koncentrationslejr. Nu levede de af at sælge tekstiler. Jeg tænker på dem hver gang jeg ser på en måtte, som jeg købte af dem.

Jeg synes, at det er bedre at tage børn med på rejser, også som små (ca. 5 år.) Det er med til at forme dem som mennesker, der skal også være plads til sjove ting.

At købe en fisk af en fattig lokal fisker og selv gå hjem og stege den med tilbehør fra grøntmarkedet, hvilken oplevelse.

At gå ud ad en km.-lang strand og synge (skråle) i vilden sky af bare livsglæde, her i Danmark skulle det helst ikke kunne høres.

Som regel tager jeg (vi) udgang i en charterpakke, defor ingen negativ kritik af disse. Sådan en rejse må man ikke forklejne, da man helt alene + tilfældigheder former rejsens indhold. Det er det spændende, at man ikke ikke på forhånd kender det, man kommer til at opleve, men tag sjælen med og et bredt livssyn. Og tolerence og smidighed etc.

Som 67-årig er jeg (vi) nu igang med at udvælge næste destination eller rettere land. Skal det være kør selv, charter eller noget helt andet ?? I grunden ligegyldigt, der ligger garanteret oplevelser og venter, ligegyldigt hvor man havner.

Mange gange tænker jeg på, at der er mange, mange steder som ikke blev nået. Bliver det lidt nemmere at dø, når den dag kommer hvis man har rejst meget? Måske?

Eet er sikkert : "At rejse er (fuldt ud) at leve" hver på sin måde.

Af fornuftige råd kan jeg anbefale, at man pakker med megen omtanke. Det kan ødelægge alt, hvis man skal slæbe rundt på hele garderoben. Selv medbringer jeg en flaske desinficerende Klorhexidin plus den medicin, der er nødvendig. Det rækker.

Alle, der skal ud at rejse, ønskes rigtige gode og individuelle oplevelser.

Karen Sødinge
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Europa

Hoteller i Europa
Rejser til Europa
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/norge/setesdalen-norge.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.