Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Tilbud på udvalgte rejser

Rejsetilbud

FDM travel har samlet 3 stærke tilbud, der hver i sær byder på en fantastisk oplevelse for dem som rejser alene, som par eller med hele familien. Krydstogt i middelhavet eller storbyferie til New York, der er nok at vælge i mellem.

Krydstogter i hele verden

Krydstogter i hele verden
FDM travel tilbyder i samarbejde med Royal Caribbean Cruise Line en lang række spændende krydstogter i Middelhavet, Atlanterhavet, den Persiske Golf samt fra USA og Canada. Sejl fx ud fra Miami eller Fort Lauderdale og oplev det eksotiske Caribien. Eller hvad med at opleve Sydeuropa hvor der er afgang fra fx Venedig, Malaga, Barcelona m.f..

Se vores mest populærer krydstogter her

Malta badeferie blandt korsriddere

Malta er et skatkammer af store rejseoplevelser. Når du rejser til Malta får du, sol og azurblåt Middelhav for alle pengene, strande en stemningsfyldt hovedstad, Valletta, men du får også mulighed for at udforske et land, der byder på fantastiske fortællinger om bl.a. de legendariske korsriddere og deres stormestre.

Bestil din rejse til Malta her

New York - The Big Apple

New York - The Big Apple
New York er ikke USA. New York er New York - en hel verden for sig. En gigantisk by med utallige muligheder og et fascinerende kludetæppe af kulturer, over- og underklasse, kunstnere og forretningsfolk, jøder og katolikker, asiater, latinoer og afroamerikanere. Her er hele verden repræsenteret på et område, der er på størrelse med Bornholm.

Bestil din rejse til New York her
Denne side er udskrevet d. 26. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.