Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Asien

Læs mere om rejser til Asien

Rejsetips af samme forfatter

Også foto før indenrigsfly!
Rejsetips indsendt af:
Hanne Juncker
Hjerting
13. marts 2010

Rejsetips går ud på, at fotograferer bagagen, og bland kufferternes indhold, hvis det er muligt.

Som jeg plejer at gøre, tog jeg et billede af vores bagage, inden vi kørte til lufthavnen, da vi i januar skulle med på tur til Vietnam. Jeg regnede ikke med, at vi ville få brug for billedet, men det fik vi!
Vi håbede stadigt på, at bagagen ville komme!
Vi håbede stadigt på, at bagagen ville komme!

Det er sket for andre, men...

I Hanoi skete det, som normalt kun sker for andre, den éne af vore 2 kufferter var ikke med flyet! Mens vi til sidst stod og ventede ved transportbåndet, var jeg utrolig glad for, at tøjet i kufferterne var blandet, så både min mand og jeg havde noget i hvert kuffert! Jeg lægger altid vores tøj i hvert sin stak, og når det skal pakkes i kufferter, bliver det blandet, så vi har ”noget af hver” i begge kufferter. Får man på denne måde lidt for meget tøj med, afleverer vi det tøj, som vi ellers ikke bruger mere på feriestedet, og også i Vietnam gjorde det lykke!

Billedet af bagagen blev brugt, da efterlysningsskemaet skulle udfyldes i lufthavnen, så det udfyldte den ansatte hurtigt.

Bagageforsikring.

Selv om det er muligt med bagageforsikring, at købe andet tøj, er det ikke altid der er mulighed for det. Vi skulle straks køre til Halong-bugten, hvor vi skulle ud at sejle og overnatte på en junke.
På rejseholdet var der 2 andre, som også manglede deres bagage. Vi holdt pause undervejs, hvor de lige kunne købe det mest nødvendige, men som de sagde, så var det svært hurtigt at finde noget, som passede dem. Vi er jo normalt støre, både i højden og bredden end vietnamesere.

Ferieglæden blev ikke ødelagt.

Knap 2 døgn senere nåede de manglende kufferter frem til det hotel i Hanoi, hvor vi nu overnattede. Det var dejligt at få den sidste kuffert, men manglen havde heldigvis ikke ødelagt noget af ferieglæden, så derfor er rejsetipset til jer, bland bagagen, hvis det er muligt, eller ta´ lidt ekstra tøj med som håndbagage og få en god ferie!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/adelaide/eventyrlig-rejse-til-sydaustralien.og-hvad-deraf-kan-foelge.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.