Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Bukarest

Der sker noget i Bukarest og det vil du bestemt opleve, hvis du rejser til Rumæniens hovedstad. Bukarest har været så meget grueligt igennem, men i dag blomstre hovedstaden. Byrenoveringen er i fuld gang. Nye designerforretninger, museer, restauranter og barer dukker op over alt. Brede fransk inspirerede boulevarder skærer gennem byen og flere grønne åndehuller lokker med afslapning og romantik. Midt i det hele står det imponerende Parlament, der vidner om Præsident Ceaucescus vanvid.

Bukarest – en hovedstad på vej

Parlamentet – verdens 3. største

Romanian Athenaeum – Bukarest flotteste koncertbygning
Parlamentet kan ikke undgå at imponerer. Det er da også Europas største bygning, der blev bygget efter Ceausescus ide. Bygningen skulle rumme det rumænske kommunistpartis centralkomite og vise hele omverden hvad Rumænien var i stand til. I dag er det et af Bukarest og hele Rumæniens største seværdigheder. Du kan komme på rundvisning og ved selvsyn se den overdrevne luksus.

 

Romanian Athenaeum – Bukarest flotteste koncertbygning

En af de flotteste bygninger i Bukarest er koncertbygningen Romanian Athenaeum. Tag på en rundvisning og nyd de mange smukke detaljer, eller oplev en koncert og få en totaloplevelse ud af besøget.

 

Stavropoleos kirken – Bukarest smukkeste

Den lille Stavropoleos kirke midt i Bukarest men ikke desto mindre en af de absolut smukkeste. Er du heldig at være i Bukarest en søndag formiddag, kan du se hvor populær det er at gå til søndagsmesse i byen.
Triumfbuen i Bukarest

Bukarest har deres egen triumfbue

Har du været i Paris og set triumfbuen (den gamle), så syner triumfbuen i Bukarest måske ikke af meget, men flot er den. Den oprindelige blev bygget i træ i 1878 i anledning af Rumæniens uafhængighed. Den nuværende der er ca. 27 meter høj blev bygget i 1936.

 

Landsbymuseet - træd tilbage i tiden

Du kan træde tilbage i tiden, hvis du besøger det interessante landsbymuseum i Bukarest. Du kan slentre blandt de mere end 300 bygninger fra hver en afkrog af Bukarest. Her kan du sagtens få nogle timer til at gå, også hvis du rejser med børn.
 

Parkerne i Bukarest

Cismigui Parken og Herastrau parken er to af Bukarest store populære åndehuller. Store græsplæner, søer med robåde, legepladser og restauranter sørger for, der er noget for alle aldre.
 

Brede Boulevarder

Bukarest skæres gennem af brede boulevarder, præcis som du kan opleve i fx Paris. Måske er det derfor Bukarest ofte bliver kaldt ”Little Paris”.
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.