Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Bukarest

Her kan du bestille dit fly til Bukarest. Vælg venligst din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Bukarest i Rumænien.

Bukarest lufthavn - Bucharest Henri Coanda International Airport

Når du har tager turen med fly til Rumænien, lander du i Bukarests internationale lufthavn, Bucharest Henri Coanda International Airport eller Otopeni lufthavn som den også kaldes, der ligger ca.17 km vest for byens centrum.

Transport til og fra Bukarest lufthavn

Selvom du ikke skal rejse ret langt fra Otopeni lufthavnen til Bukarests centrum, har du stadig brug for transport efter din flyrejse:

Med bus

Det er nemt for dig at tage en bus til Bukarest. Tag Express bus no. 783, der kører dig til byens centrum på ca. 40 minutter. Du finder busholdepladsen foran ankomstterminalen, hvor bussen går hvert kvarter.

Med tog

Du kan naturligvis også vælge at tage et tog til centrum, når du kommer med fly til Bukarest. Tag det såkaldte Henri Coanda Express tog, der kører direkte til Station Nord, som ligger tæt på byens centrum. Du skal tage en bus foran ankomstterminalen for at komme hen til togstationen.

Med taxi

Du kan naturligvis også vælge at tage en taxi fra lufthavnen. Vær dog opmærksom på at taxien skal have et taxameter så du ikke bliver snydt. Taxaturen fra lufthavnen kan tage op til en time i myldretiden.

Med udlejningsbil

Det kan være en god idé at leje en bil, hvis du vil udforske mere af Rumænien end bare Bukarest. Hos FDM travel sørger vi for at en bil står klar til dig når du lander med fly i lufthavnen.

Mere om Bukarest

Det enorme palads i Bucarest
Bukarest, eller 'Little Paris' som byen også kaldes, er en smuk og grøn by, der ligesom Paris har sin egen flotte triumfbue. Overalt i byens ses brede træbevoksede boulevarder og du finder et hav af smukke parker og floder. Derfor er Bukarest særligt populær om foråret, hvor du kan rykke ud på fortovscafeerne og nyde byens hyggelige atmosfære og de mange grønne nuancer.

Går du en tur ned af gaden Calea Victoriei, vil du opleve en af byens mest charmerende og populære gader med en række velholdte bygningsværker og et utal af cafeer og butikker. Du kan også tage til området omkring Strada Lipscani, der har massevis af stemningsfyldte smalle gader fyldt med basarer og sigøjnermusik. Her kan du købe alverdens specialiteter så som håndlavet keramik og glaskunst. Hvad end du vil ud at spise eller opleve byens natteliv, har Bukarest noget for enhver smag. Tag med fly til 'Little Paris', bestil din flybillet i dag.
 

Leder du efter mere end billige flybilletter til Bucarest?

Hoteller i Bukarest - kombinér dit fly med et godt hotel midt i Bukarest.
Rejser til Bukarest - sammensæt din ferie efter behov.
Billeje i Bukarest - bilen står klar, fx i lufthavnen, når du lander.
Bukarest rejsetips - læs andre rejsendes tips og anbefalinger til byen.
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.