Billedet er fra Bukarest

Fakta

 • Elevator
  Elevator
 • Fitnesscrum
  Fitnesscrum
 • Concierge
 • Lounge
 • Mødelokaler
 • Sauna
 • Massage
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

K+K Hotel Elisabeta Romania

City-hotellet K+K Hotel Elisabeta Romania ligger i centrum af Bukarest og er det ideelle udgangspunkt for gæster, som ønsker at udforske hvert eneste aspekt af byen.
Du kan som gæst nemt komme til universitetet, erhvervskvarteret, byens centrum med dets teatre og restauranter samt den berømte Cismigiu Park. Gæsterne vil finde busstationen ved hotellets dørtrin, og til banegården er der ca. 6 km. Der er desuden 600 m til Unirea Indkøbscenter fra dette designer-hotel. Dette charmerende boutique-hotel, hvor man perfekt kan blande forretning og fornøjelse, er en sofistikeret udstilling af et internationalt hold af arkitekters talent og kreativitet. Det klimatiserede business-hotel tilbyder 67 elegante og hyggelige værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, ligesom der er en safeboks, en garderobe og elevator. Af andre faciliteter er der en bar og restaurant, konferenceindretninger, WLAN/internetadgang, mulighed for at bestille roomservice, mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling) og en parkeringsplads. Hvert værelse rummer en queensize seng, en kingsize seng eller en tvillingeseng, ligesom der er eget badeværelse med brusebad, kosmetikspejl og hårtørrer såvel som egen altan eller terrasse. Af yderligere behageligheder på værelserne er der regulerbart klimaanlæg og radiator, fladskærmsfjernsyn med satellit-tv og internationale kanaler, en telefon, safeboks, minibar og mulighed for at lave te og kaffe. Der er ligeledes gratis internetadgang via LAN og hurtig forbindelse, elektroniske dørlåse, en radio, strygejern og strygebræt og gulvvarme. Ryger-værelser kan reserveres på anmodning. Spa-området på hotellet tilbyder en række serviceydelser, der kan få krop og sind til at slappe af og hjælpe gæsterne med at finde ny energi og en følelse af velvære. Saunaen og fitness-studiet kan benyttes uden ekstra betaling. Der tilbydes massagebehandlinger på anmodning og mod betaling. Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden tilbydes a la carte og som menu. American Express, Diners Club, MasterCard og Visakort accepteres som betalingsmidler. Kommer man med offentlige transportmidler, bør man tage bus nummer 783 og stå af på Piata Universitatii. Man går herefter langs Carol I Boulevard, forbi Landbrugsministeriets bygning og drejer ned ad 1. vej til højre, som hedder Slanic.

Denne side er udskrevet d. 29. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/cairns/dunk-island/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.