Billedet er fra Bukarest

Fakta

 • Elevator
  Elevator
 • Room service
  Room service
 • Souvenirbutik/kiosk
 • Concierge
 • Lounge
 • Business Center
 • Gratis WiFi
  Gratis WiFi
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Tempo Hotel

City-hotellet Tempo Hotel har en central beliggenhed meget tæt på den armenske kirke og kun 5 minutter fra Universitetspladsen.
Business-hotellet ligger kun 7 minutters gang fra byens centrum, hvor gæsterne vil finde mange restauranter, barer, forretninger og en bus- og metrostation. Til Gara de Nord banegård er der ca. 4 km, og af nærliggende seværdigheder finder man Parlamentsslottet og Cotroceni Palads (begge dele ca. 3 km væk), landsbymuseet (4,5 km væk) og det Rumænske Athenæum (2 km væk). Det klimatiserede hotel består af 32 værelser og er et perfekt sted for forretningsrejsende, idet der tilbydes førsteklasses serviceydelser og faciliteter såsom et mødelokale og et såkaldt business-hjørne. Der er også mulighed for at bestille roomservice 24 timer i døgnet samt forretninger, elevator, bar/beværtning, mulighed for at bestille vasketøjsservice/tøjrens, safeboks og et business-center til rådighed for gæsterne. Hertil kommer også en foyer med døgnåben reception, check-out service, fjernsynsstue, café og WLAN/internetadgang. Hotellets værelser rummer en kingsize seng, eget badeværelse med et valg mellem badekar og brusebad med hydromassage, ligesom nogle af værelserne også har terrasser og altaner. Af andre behageligheder er der regulerbare klimaanlæg og radiatorer, internetadgang, minibar, telefon, hårtørrer, safeboks, satellit-tv og mulighed for at lave te og kaffe. Der tilbydes morgenbuffet hver morgen. American Express, MasterCard og Visakort accepteres som betalingsmidler.

Denne side er udskrevet d. 28. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/orlando/orlando-parkernes-by-som-bare-maa-opleves.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.