Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Rusland

Her kan du bestille din rejse til Moskva og Skt. Petersborg i Rusland. Udfyld din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg rejse”. Så vælger du blandt billige fly og gode, centrale hoteller i Moskva eller Skt. Petersborg.

Skt. Petersborg eller Moskva?

Vælg feriested på kort eller fra listen

Skt. Petersborg
- zarernes gamle hovedby

Når du rejser til Rusland, så husk at rejse forbi Skt. Petersborg, zarernes gamle hovedby, med den storladne atmosfære. I Skt. Petersborg vrimler det med grandiose kirker, prestige-paladser og mægtige pladser. Selv metrostationerne er ofte små kunstværker i sig selv. Og Skt. Petersborg er også en levende og dynamisk by med masser af lækre restauranter, shopping og et heftigt natteliv, som du næppe finder bedre i Rusland.

Her kan du bestille fly og et godt, centralt hotel, så du kommer tæt på de spændende oplevelser, når du rejser til Skt. Petersborg i Rusland.
Læs om rejser til Skt. Petersborg i Rusland
Moskva

Moskva uden filter

Når du rejser til Moskva i Rusland oplever du kontrasternes hovedstad. Du kommer også til en by, der stadig famler sig frem efter jerntæppets fald og demokratiets og kapitalismens indtog. I Moskva oplever du alt fra den simple bohemestil til det glitrende og glamourøse.

Gamle farverige kirker med prangende guldkupler står side om side med moderne glas- og stålbygninger. Byens enorme omfang med omkring 10 millioner indbyggere er selvfølgelig med til at skabe kontrasterne. Her kan du bestille fly og et godt, centralt hotel, så du bare skal koncentrere dig om udforske Moskva.
Læs om rejser til Moskva i Rusland
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.