Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Moskva

Læs mere om rejser til Moskva

Udsigten fra vores 12 mands værelse
Rejsetips indsendt af:
Thea Asboe
Århus
19. juni 2010

Bo på hostel i moskva og få en unik oplevelse

Mit rejse tip handler om vores tur til Moskva i Februar hvor vi boede på at fantastisk hostel som gjorde turen uforglemmelig.
Den Røde Plads i februar
Den Røde Plads i februar

Mæng dig med de lokale

Mit ultimative rejsetip gør sig ikke kun gældende for vores tur til Moskva, men også for alle andre destinationer man måtte tage til. Vi er studerende og måtte derfor leje os ind på et billigt hostel og selvom det lidt snuskede 12 mands værelse lå lige ud til Moskvas 14 sporede garden ring viste det sig at være den største oplevelse på turen.

Vi havde hjemmefra set os om efter et billigt, centralt placeret og hyggeligt hostel og allerede her kommer det første gode råd. Vi fandt et tilsyneladende pænt og centralt hostel, men efter vores ankomst var der flere af de lovede faciliteter så som køkken, hårtørrer og gratis aspirin der manglede - lidt træls at man ikke kan tørre sit hår, når man kommer i februar hvor det nemt kan fryse ned til minus 20 grader - vi fandt hurtigt ud af at køkkenet jo nok skulle komme en dag og som vores vært Daniel sagde, "Gratis Aspirin det var da bare en joke..!"

Men, men, men lad ikke russernes tvivlsomme humor stå i vejen for en tur til den fantastiske by som Moskva virkelig er. Vi blev hurtigt rigtig gode venner med dem der arbejdede på vores hostel som tog os på nogle unikke ture rundt i Moskva blandt andet besøgte vi Stalins Bunker der ligger 70 m under jorden og Moskvas TV Tower - noget jeg virkelig vil anbefale folk at se. Ellers stod den på fest og hertil kan jeg kun sige - JA, russere drikker virkelig meget vodka!

Så hvis du vil have en anderledes oplevelse og have et unikt indblik i russernes hverdag og liv så skal du besøge Boddy Bear Hostel i Moskva!

Overnatninger
Hotelophold
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Moskva

Hoteller i Moskva
Rejser til Moskva
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.