Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Schweiz

Schweiz er alpeidyl med de majestætisk Alper, der tårner op mod himlen og god stemning i storbyerne Zürich og Gèneve, hvor du har mulighed for masser af kulturelle oplevelser.

En fondue af store oplevelser

Vælg feriested på kort eller fra listen
I Schweiz er naturen storslået med sneklædte bjergtoppe, frodige dale, brusende floder, dybe søer og grønne skove. Rejser du til Schweiz om sommeren har du rige muligheder for at fylde energidepoterne op med frisk bjergluft og lange vandre- eller cykelture.

Oplev fx Anzère, Veysonnaz og Davos. Schweiz er en unik blanding af alpeidyl og livlige storbyer som Zürich og Gèneve med masser af kulturelle oplevelser. Og glem ikke det schweiziske køkken med Bündnerfleisch, Rösti, Emmentaler og Toblerone.

Planlægger en bilferie, en storbyferie eller en afslappende familieferie kan du bestille en rejse, der opfylder dine ønsker og behov.
Zürich på en sommerdag

Zürich

Zürich ligger smukt ved Limmat floden og Zürichsøen, der genspejler de fjerne snedækkede bjergtinder i det nordlige Schweiz. Rejser du til Zürich møder du i dag en hip og trendy storby med masser af barer, restauranter og clubber. I dagtimerne kan du fornøje dig med kunstudstillinger og eksklusiv shopping på Bahnhofstrasse.

I den gamle bydel kan du fordrive et par timer blandt de nydeligt restaurerede huse i de smalle gader. Det er også en spændende oplevelse at tage sporvognen eller hoppe på en af turbådene, der sejler dig ud på søen. Hos FDM travel kan du i dag bestille fly og et godt, centralt hotel i Zürich. Prøv at klikke på linket nedenfor. Så vælger du blandt mange gode tilbud på rejser med fly og hotel i Zürich.
Læs mere om rejser til Zürich
Bestil fly til Zürich
Genève om sommeren

Genève

Gèneve er en velhavende og kosmopolitisk by, der ligger fredeligt ved bredden af Genèvesøen (Lac Léman) i den sydvestlige del af Schweiz. Rejser du til Genève i Schweiz finder du spændende attraktioner som kæmpespringvandet Jet d’eau, FNs hovedkvarter, strandbadet og Voltaire museet. Samtidig er Genève også et godt udgangspunkt for rejser videre ind i de schweiziske alper. Husk også byens eksklusive shopping.

Hos FDM travel kan du i dag bestille fly og et godt, centralt hotel i Genève. Prøv at klikke på linket nedenfor. Så vælger du blandt mange gode tilbud på rejser med fly og hotel i Genève.
Læs mere om Geneve
Bestil rejse til Gèneve med fly og hotel

Billeje i Schweiz

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Schweiz. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Schweiz
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/miami/transport/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.