Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Schweiz

 • Fantastisk natur og seje togture

  (Bedømt af 14 personer)
  05.11.13: Lisbeth Bjerre Damgaard
  Vi er en familie med to børn i alderen seks og ni år, som gerne holder ferie i naturskønne egne med muligheder for at kombinere interessen for teknik, historie og kultur.
  Se hele rejsetippet
 • Flot omvej til middelhavet

  (Bedømt af 2 personer)
  21.11.12: Erik a
  Vi kørte i de første år direkte gennem Sweitz til middelhavet, men senere fik vi øjnene op for det storslåede landskab i alperne; Derfor kan det stærkt anbefales at man bruger een ekstra dag igennem Sweitz, dette kan med størst udbytte gøre ved at køre fra motorvejen lige før Gotthard tunnellen til Andermatt og herfra enten direkte over Gotthard pass, det vil kun tage 45 minutter ekstra, men endnu bedre fra Andermatt til Furka pass hvor man kan komme ind i gletsheren, som dog er svunden ganske gevaldigt de sidste 10 år.
  Se hele rejsetippet
 • Schweiz - Flot flottere flottest

  (Bedømt af 4 personer)
  12.06.12: Cecilie
  Lauterbrunnen i Schweiz, det flotteste sted vi har været i Europa. Der var ubeskriveligt flot, omgivet af bjerge, vandfald og flot natur.
  Perfekt stop på din vej hjem, fra din solferie i sydeuropa.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Schweiz

Rejsetips indsendt af:
Anna Toftegaard
Allerød
9. april 2010

Alternativ til Skt. Gotthard-passet på vej til Sydeuropa

Er du en af de mange der forbereder dig på kø gennem Skt. Gotthard-passet? Så kig her for et smukt alternativ.

For nogle år siden skulle vi, som mange, gennem Skt. Gotthard-passet i Schweiz. Desværre gik bilen i stykker mens vi holdte i den 10 km lange kø som ofte er på dette punkt. Vi blev trukket ud af køen og ind i en lille by, hvor bilen blev lavet. Næste morgen skulle vi afsted. Af de lokale fik vi anbefalet, i stedet for at vente i kø, skulle vi tage den lille bjergvej som kører over bjerget i stedet for at køre igennem. Den passerer til venstre for motorvejen. Vi fik den mest smukke tur med kildevæld og sne på toppen og en gudesmuk udsigt som starten på den sidste del af turen til San Remo. Det kan varmt anbefales. Og tiden ja det gik hurtigt og ingen kø. Så når du rammer køen mod Skt. Gotthard passet så kør af motorvejen og følg den lille vej som ligger til venstre for motorvejen, gennem så landsbyer og til toppen af Europas bjergpass.

Transport
Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Schweiz

Hoteller og ferieboliger i Schweiz
Rejser til Schweiz
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.