Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Anzère

Den idylliske ferieby Anzère ligger på et solrigt plateau i 1500 m’s højde i hjertet af de schweiziske alper. Rejser du til Anzère kan du nyde den rene og friske alpenatur med afmærkede vandreruter, der løber langs med de gamle, klukkende vandingskanaler.

Ferie i de schweiziske alper

Du kan også spille tennis, volleyball og minigolf, leje mountainbikes eller fiske. Mulighederne i Anzère er mange. Er du mere vovet, har du mulighed for paragliding og bjergbestigning. I selve Anzère lever du livet på det store åbne torv med de mange forretninger, hyggelige barer og restauranter. Her kan du nyde de lokale specialiteter som ostefondue og raclette og drikke den lokale vin til.
Vandring og paragliding i Anzère

Vandring og cykling i Anzère

Når du rejser til Anzère har du alle muligheder for at få store naturoplevelser, hvis du ifører dig dine vandre- eller cykelsko. I landskaberne omkring Anzère ligger nemlig 160 km afmærkede vandrestier, der bl.a. fører dig gennem skove, øde plateauer, vinmarker og ikke mindst højt op i Alperne.

Nogle af de mest populære vandrestier løber langs de gamle boblende og klukkende vandingskanaler i området, mens andre fører dig op til fx Wildhorn gletscheren. Anzère byder desuden på en håndfuld almindelige mountainbike-ruter samt en meget vanskelig downhill rute.

I vinterhalvåret har du også masser af muligheder for at stå på ski.
 

Legendariske vandingskanaler

Anzère og omegn byder på et af de mest solrige og tørre klimaer i Schweiz. Af samme grund har de lokale bønder igennem årerne opbygget et net af smalle vandingskanaler (såkaldte bisses), der gennemstrømmer regionen. Den første vandingskanal blev bygget tilbage i 1400-tallet. Rejser du til Anzère kan du i dag besøge et lille museum i Anzère, der fortæller vandingskanalernes historie.

Billeje i Schweiz

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Schweiz. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Læs mere om billeje i Schweiz
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/calgary/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.