Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Davos

Davos i det østlige Schweiz er en kæmpeoplevelse, hvis du tænder på frisk luft, fysisk aktivitet og storslåede naturoplevelser i Alperne. Og ikke nok med det. Rejser du til Davos finder du også et spændende udvalg af restauranter, pianobarer, diskoteker og forretninger, som du kan hygge dig med, når det bliver tid til en pause fra de store oplevelser under åben himmel.

Storslået natur og aktiv ferie

Lej en mountainbike i Davos og kør op i bjergene

Aktiv ferie i Davos

Rejser du til Schweiz efter aktiv ferie, så er Davos et godt valg. Her får du en oversigt over nogle af de mange aktivitetsmuligheder i Davos. De fleste aktiviteter kan kaste dig over med eller uden guide.
 
  • Vandring - i de varierede landskaber omkring Davos finder du masser af fint afmærkede vandrestier af forskellig sværhedsgrad.
  • Cykling – når du rejser til Davos kan du leje en mountainbike og prøve kræfter med 600 km cykelstier.
  • Surfing og bådsejlads – Lake Davos er et godt sted at prøve kræfter med både surfbræt og båd.
  • Golf – i Golf Club Davos kan du teste dine evner på en 18 hullers golfbane.
  • Svævebaner – når du rejser til Davos kan du snuppe svævebanen op til Jakobshorn, Parsenn, Rinerhorn, Schatzalp eller Madrisa.
  • I vinterhalvåret skal du selvfølgelig ud og stå på ski. Her er alle sværhedsgrader.
Område nær Davos

Attraktioner i Davos

Kirchner museet
I Davos finder du en spændende samling af ekspressionisten Ernst Ludwig Kirchners (1880-1938) malerier og kunsttryk. Kirchner, der boede i Davos fra 1918 og frem til sin død, var medlem af kunstnergruppen Die Brücke, som også talte Emil Nolde.

Legetøjsmuseet
I Legetøjsmuseet i Davos finder du legetøj og dukker samt en model af sanatoriet, der optræder i Thomas Manns berømte roman Trolddomsbjerget.

 

Udflugter fra Davos

Ostefabrikken på Clavadeleralp
Tag svævebanen op til ostefabrikken på Clavadeleralp, der ligger i 2028 meters højde og byder på de mest fantastiske udsigter over Alperne. En spændende udflugt, når du rejser til Davos.

Alpinum Schatzalp
Den botaniske have i Schatzalp byder på 3500 alpine planter, der er indsamlet fra bjergegne over hele verden som fx New Zealand, Kina, Nepal, Tibet og selvfølgelig Schwiez.

 

Billeje i Schweiz

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Schweiz. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Schweiz
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/schweiz/geneve/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.