Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Læs mere om rejser til Davos

Windsurfing på Davoser See
Rejsetips indsendt af:
Jane Korgaard
4060 Kr. Såby
7. jan. 2010

Aktiv ferie i Davos i Schweiz

Davos i Kanton Graubünden er absolut et besøg værd om sommeren. Al transport med bjergbaner og busser er gratis, der er fantastisk smukt og sammen med køernes bjældeklang er det som taget ud af Johanna Spyris Heidi.

Bernina Expressen og windsurfing på Davosersee

Vi havde besluttet, at årets sommerferie skulle gå til Davos, og da vi kun havde 1 uge besluttede vi at flyve til Zürich og leje en bil til turen til Davos. Det gør vi bestemt igen. Det var billigt og hurtigt. Første dag besøgte vi turistkontoret, og udstyret med kort og tips fik vi en fantastisk ferie. Vejret var varmt og behageligt, og vi kunne vælge imellem et kæmpe udvalg af vandrerture og og ned af alle de bjerge, som omkranser Davos. Selve Davos er en dejlig shoppingby, og der er alt, hvad man kan begære af fritidsaktiviteter. Det sjoveste var windsurfing på Davosersee og en tur med Bernina Expressen til Italien. Vi boede i en lejlighed til 4 personer, og ALT var rent på grænsen til det perfektionistiske. Med indkøb i DENNER og ved at vælge restauranter med omhu, så blev ferien ikke dyrere end, hvis vi havde holdt ferie i Danmark (uden transport selvfølgelig). Vi kan varmt anbefale straks at kontakte FDM, som har nogle dejlige ferielejligheder her.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Davos

Hoteller i Davos
Rejser til Davos
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/bo-billigt-i-queens-hav-flere-penge-til-raadighed-i-new-york-.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.