Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Schweiz

 • Fantastisk natur og seje togture

  (Bedømt af 14 personer)
  05.11.13: Lisbeth Bjerre Damgaard
  Vi er en familie med to børn i alderen seks og ni år, som gerne holder ferie i naturskønne egne med muligheder for at kombinere interessen for teknik, historie og kultur.
  Se hele rejsetippet
 • Schweiz - Flot flottere flottest

  (Bedømt af 4 personer)
  12.06.12: Cecilie
  Lauterbrunnen i Schweiz, det flotteste sted vi har været i Europa. Der var ubeskriveligt flot, omgivet af bjerge, vandfald og flot natur.
  Perfekt stop på din vej hjem, fra din solferie i sydeuropa.
  Se hele rejsetippet
 • Schweiz - Mere end blot chokolade

  (Bedømt af 6 personer)
  27.03.12: Tanja Laursen
  Jeg bliver ved med at vende tilbage til Schweiz, da landet har så meget at byde på. Alt lige fra ostemejerier, chokoladefabrikker (man kan sågar komme med chokolade expressen, en togtur gennem det flotteste landskab, som ender med et besøg på en af de største chokoladefabrikker) til underskønnebjergtoppe!
  Om sommeren kan man vandre op til det mest omtalte bjerg i Europa Jungfraujoch og Matterhorn (tobeleronebjerget) og om vinteren kan man stå på ski.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Schweiz

Flot omvej til middelhavet
Rejsetips indsendt af:
Erik a
Århus
21. nov. 2012

Flot omvej til middelhavet

Vi kørte i de første år direkte gennem Sweitz til middelhavet, men senere fik vi øjnene op for det storslåede landskab i alperne; Derfor kan det stærkt anbefales at man bruger een ekstra dag igennem Sweitz, dette kan med størst udbytte gøre ved at køre fra motorvejen lige før Gotthard tunnellen til Andermatt og herfra enten direkte over Gotthard pass, det vil kun tage 45 minutter ekstra, men endnu bedre fra Andermatt til Furka pass hvor man kan komme ind i gletsheren, som dog er svunden ganske gevaldigt de sidste 10 år.
Evt. ekstra overnatning her på et fantastisk smukt hotel fra en svunden tid; Belvedere hedder det og kan ses på nettet. Udsigten herfra er svimlende flot. Herfra ned til Gletsh, hvor der er et spændende lille museum ( gratis ) og videre ned til Ulrichen hvorfra man kører mod Nufenen pass, (2770 m o h) hvorfra man kommer ned til Airolo som ligger på sydsiden af Gotthard tunnellen. En fantastisk flot tur som tager ca 4 - 5 timer ekstra. Det koster som regel en ekstra overnatning men er alle pengene værd.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Schweiz

Hoteller og ferieboliger i Schweiz
Rejser til Schweiz
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.