Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Geneve

Her kan du bestille billige flybilletter til Geneve. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på flybilletter til Geneve.

Med tog

Det kunne ikke være nemmere end at tage toget fra Geneves lufthavn til byens centrum. Togene går hvert 12. minut og kører dig direkte til Geneva-Cornavin, som er byens absolutte centrum, på bare 6 minutter. Togstationen finder du i terminal 1.

Med bus
Du kan naturligvis også vælge at tage en bus til Geneves centrum. Tag fx bus nr. 5 eller 10 som går hvert 8. – 15. minut og kører dig til centrum på ca.15 min. Du finder busserne foran indgangen til terminal 1.
Læs mere om tog og bus til Geneve

Med taxi

Den korte afstand til Geneves centrum, gør at du hurtigt kan komme til dit hotel i Geneves centrum med en taxi. Du finder taxierne foran terminal 1.
Læs mere om taxi til Geneve

Med udlejningsbil

Det kan være en stor fordel for dig at leje en bil, hvis du vil opleve mere af Schweiz udover Geneve. Hos os, kan du med fordel leje en bil.
Lej en bil i Geneve

Kort om Geneve

Geneve
Geneve kaldes også Capital of Peace, da den er FNs hovedsæde. Geneve er den næststørste by i Schweiz og man kan vist roligt sige, at det er en by med kosmopolitisk flair. Geneve er omkranset af Alper, smuk natur og ligger ud til en kæmpemæssig sø, hvilket gør byen billedskøn. Det er en forholdsvis lille by, men den rummer alligevel alt fra elegante butikker og udsøgte restauranter, hvoraf fem har Michelin stjerner, til flotte promenader, parker og smuk arkitektur. Gå fx ned til søens kajanlæg og tag en bådtur på søen eller udforsk den gamle bydels mange gader og gyder. Geneve har over 30 museer, en opera og et utal af teatre og biografer, så kulturliv er der også nok af. Byen er naturligvis også en populær destination om vinteren, hvor området huser alverdens skientusiaster. Geneve har noget for enhver smag uanset årstid.
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.