Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Mærkater og vignetter til motorvejskørsel i Schweiz

Kør-selv-ferie Schweiz

Sommerferie i Schweiz er en herlig blanding af alpeidyl og livlige storbyer som Zürich og Gèneve. På en kør-selv-ferie kan du nemt nå ud til alle afkroge af Schweiz. Du kan også vælge at flyve til en af storbyerne og tage videre med tog eller leje en bil.

Sommerferie i de høje alper

Vælg feriested fra kort eller på listen
Luk øjnene og forestil dig en storslået natur med sneklædte bjergtoppe, frodige dale, brusende floder, dybe søer og grønne skove. Så har du allerede det første billede af din sommerferie i Schweiz. Læg dertil dine rige muligheder for at fylde energidepoterne op med frisk bjergluft og lange vandre- eller cykelture i fx Veysonnaz, Anzère og Davos.

Husk også det schweiziske køkken med specialiteter som ostefondue og emmentaler. FDM travel er din ekspert på sommerferie i Schweiz. Uanset om du planlægger en bilferie, en storbyferie eller en afslappende familieferie kan du i dag bestille en rejse, der opfylder dine ønsker og behov.
 

Kør-selv-ferie til Schweiz

Pak bilen og tag på kør-selv-ferie til Schweiz. Afstanden er relativ kort og du får alle muligheder for at stoppe i idylliske bjerglandsbyer og ved smukke udsigtspunkter.
Paragliding og vandring i i Anzère med udsigt til Alperne

Ostefondue og alpeidyl i Anzère

Anzère er en idyllisk ferieby, der ligger på et solrigt plateau i hjertet af Alperne i Schweiz. Holder du sommerferie i Anzère kan du vandre i den rene og friske natur langs afmærkede vandreruter og langs de gamle, klukkende vandingskanaler. Du kan også spille volleyball, tennis og minigolf, leje mountainbikes eller fiske. Mulighederne på din sommerferie i Anzère er mange. Ønsker du mere vovede udfordringer, har du også mulighed for paragliding og bjergbestigning i Anzère. I selve byen kan du nyde livet på det store åbne torv med de mange forretninger, hyggelige barer og restauranter.
Læs mere om rejser til Anzère
 

Veysonnaz med panoramaudsigt

Bjerglandsbyen Veysonnaz ligger i de schweiziske alper med smukke udsigter over den frodige Rhône-dal, hvor vinmarkerne på charmerende vis gror op ad skråningerne. Hvis du kigger du op mod Rhône-gletsjeren vil du se, at naturen bliver barskere, og måske ligger kan du ligefrem se, om der ligger sne ved Furka Passet lige før Andermatt. Holder du din sommerferie i Veysonnaz i Schweiz har du alle muligheder for en dejlig ferie med frisk alpeluft, fysiske aktiviteter under åben alpehimmel, lækker mad og de smukkeste panoramaudsigter.
Læs mere om Veysonnaz
 
Davos

Oplevelser under åben himmel i Davos

Hvis du holder din sommerferie i Davos i det østlige Schweiz får du en herlig cocktail af frisk luft, fysisk aktivitet og storslåede naturoplevelser i Alperne. Og Davos er mere end det. Her finder du også et stort udvalg af restauranter, pianobarer, diskoteker og forretninger, som du kan fornøje dig med, når det bliver tid til en pause fra de berigende oplevelser under åben himmel.
Læs mere om rejser til Davos
Zürich

Zürich

Zürich ligger smukt ved Limmat floden og Zürichsøen, der genspejler de fjerne snedækkede bjergtinder her i det nordlige Schweiz. Tidligere kæmpede byen med et lidt støvet bankimage, men det hører fortiden til. Vælger du Zürich, møder du i dag en hip og trendy storby med masser af barer, restauranter og clubber.

I dagtimerne kan du fornøje dig med kunstudstillinger og eksklusiv shopping på Bahnhofstrasse. I den gamle bydel kan du eventuelt fordrive et par timer blandt de nydeligt restaurerede huse i de smalle gader. Det er også en spændende oplevelse at hoppe på sporvognen eller en af turbådene, der sejler dig ud på Zürichsøen.
Læs mere om Zürich
Geneves varetegn - det 142 meter høje springvand

Genève

Gèneve er kosmopolitisk velhaverby ved bredden af Genèvesøen (Lac Léman) i den sydvestlige del af Schweiz. På din sommerferie i Genève kan du opleve attraktioner som FNs hovedkvarter, kæmpespringvandet Jet d’eau, strandbadet og Voltaire museet. Geneve er også et godt udgangspunkt, hvis du planlægger at holde dele af din sommerferie i de schweiziske alper. Husk i øvrigt også byens eksklusive forretninger og shoppingstrøg.
Læs mere om Geneve

Billeje i Schweiz

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du holder sommerferie i Schweiz. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Schweiz
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/ikke-altid-pizza.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.