Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Schweiz

 • Fantastisk natur og seje togture

  (Bedømt af 14 personer)
  05.11.13: Lisbeth Bjerre Damgaard
  Vi er en familie med to børn i alderen seks og ni år, som gerne holder ferie i naturskønne egne med muligheder for at kombinere interessen for teknik, historie og kultur.
  Se hele rejsetippet
 • Flot omvej til middelhavet

  (Bedømt af 2 personer)
  21.11.12: Erik a
  Vi kørte i de første år direkte gennem Sweitz til middelhavet, men senere fik vi øjnene op for det storslåede landskab i alperne; Derfor kan det stærkt anbefales at man bruger een ekstra dag igennem Sweitz, dette kan med størst udbytte gøre ved at køre fra motorvejen lige før Gotthard tunnellen til Andermatt og herfra enten direkte over Gotthard pass, det vil kun tage 45 minutter ekstra, men endnu bedre fra Andermatt til Furka pass hvor man kan komme ind i gletsheren, som dog er svunden ganske gevaldigt de sidste 10 år.
  Se hele rejsetippet
 • Schweiz - Flot flottere flottest

  (Bedømt af 4 personer)
  12.06.12: Cecilie
  Lauterbrunnen i Schweiz, det flotteste sted vi har været i Europa. Der var ubeskriveligt flot, omgivet af bjerge, vandfald og flot natur.
  Perfekt stop på din vej hjem, fra din solferie i sydeuropa.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Schweiz

Andermatt
Rejsetips indsendt af:
Claus Hansen
Skovlunde
8. juni 2009

Skønne Andermatt - Cykel og Tog entusiaster

Bil ferie for hele familien i skøn landsby med tilslutning til resten af Schweiz.
Byens hotte hotel
Byens hotte hotel

En meget hyggelig by

Andermatt ligger oven på Gotthard tunellen. Lige inden selv tunellen kører man af og slipper for de lange køer. Op igennem de snævre pas, og vupti så ender man i en lille skøn by som ligger i en skøn dal. Der er mange små byer, men de flete kører man direkte igennem og er ikke specielt hyggelige. I Andermatt stopper alle op, og nyder byens cafe'er og restauranter. I centrum er der en lille plads hvor solen altid rammer, og de rejsende stopper op og nyder byen.Andermatt er ligeledes et knudpunkt for togtrafikken, endnu en grund til at besøge byen.
Til tog entusiasterne

Til tog entusiasterne

Da Andermatt ligger i det berømte St. Gotthard pas, er der rig mulighed for tog entusiaster kan opleve de specielle tog. Fra banegården kan alle ender af Schweiz nås. Den berømte Glacier Express krydser her, hvor et måltid kan nydes mens Schweiz glider forbi. Togene kan nydes fra forskellige vinkler, og biltoget kan bringe hele familien på tværs, uden bil køer.
Billige lejligheder

Billige lejligheder

Om sommeren kan man få meget fine lejligheder til billige penge. En stor 3 værelses lejlighed, med super udsigt kan fåes til ca. 6000 for en uge.Stå op til denne skønne udsigt, gå til den lokale bager, og nyd landskabet....
De er parate, er du ?
De er parate, er du ?

Tag cyklen med

Man kan leje cykler på stationen, men tag dine egne med. Om du er til racercykel eller MB, så er der masser af mligheder. Til MB, så tag liften op, og resten går nedad.Racercykel, så skal St. Gotthard passet da krydses. Men husk, det er næsten frostvejr på toppen ;-)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Schweiz

Hoteller og ferieboliger i Schweiz
Rejser til Schweiz
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyrkiet/god-service-i-tyrkiet.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.