Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Schweiz

 • Fantastisk natur og seje togture

  (Bedømt af 14 personer)
  05.11.13: Lisbeth Bjerre Damgaard
  Vi er en familie med to børn i alderen seks og ni år, som gerne holder ferie i naturskønne egne med muligheder for at kombinere interessen for teknik, historie og kultur.
  Se hele rejsetippet
 • Flot omvej til middelhavet

  (Bedømt af 2 personer)
  21.11.12: Erik a
  Vi kørte i de første år direkte gennem Sweitz til middelhavet, men senere fik vi øjnene op for det storslåede landskab i alperne; Derfor kan det stærkt anbefales at man bruger een ekstra dag igennem Sweitz, dette kan med størst udbytte gøre ved at køre fra motorvejen lige før Gotthard tunnellen til Andermatt og herfra enten direkte over Gotthard pass, det vil kun tage 45 minutter ekstra, men endnu bedre fra Andermatt til Furka pass hvor man kan komme ind i gletsheren, som dog er svunden ganske gevaldigt de sidste 10 år.
  Se hele rejsetippet
 • Schweiz - Flot flottere flottest

  (Bedømt af 4 personer)
  12.06.12: Cecilie
  Lauterbrunnen i Schweiz, det flotteste sted vi har været i Europa. Der var ubeskriveligt flot, omgivet af bjerge, vandfald og flot natur.
  Perfekt stop på din vej hjem, fra din solferie i sydeuropa.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Schweiz

Min mand ser ud over Rhone-gletcheren
Rejsetips indsendt af:
Ringsted
23. juni 2010

Sydlige Schweiz gennem bjergene til Rhone-gletcheren

Mit rejsetip handler om vor tur med telt via Tyskland, Østrig og Lichtenstein og herefter den fantastiske bjergtur gennem det sydlige Schweiz.

Det er en naturoplevelse af de store at køre op og ned gennem bjerge og dale. Det er dog ikke en tur, man kører med campingvogn. Her er ingen motorveje, men lejlighed til mange stop undervejs for at beundre de smukke udsigter.
Vort mål på denne tur var tillige at se det sted, hvor Rhone-floden tager sin begyndelse med den store Rhone-gletcher.

Fra Vaduz kørte vi mod syd, men i stedet for at køre mod Italen, tog vi mod Andermatt og Furka-pass og pludselig lå den store gletcher lige foran os. Man kan gå helt ned på gletcheren og oppefra ligner menneskene små prikker. Desuden kan man gå ind under isen gennem flere gange med smukt spil i isen, når solen skinner. Man skal derfor have varmt tøj på, da her er køligt, også udenfor.

Da dette store panorama var set, gik vor tur videre mod byerne Brig og ophold i Sion, hvor vi med dejligt vejr opholdt os et par dage, før turen gik videre mod Martigny og så St. Bernhard i det fjerne.

Via Charmonix og andre gode skisportsseder i Frankrig om vinteren kørte vi mod Annecy søen, hvor vi slappede af, inden turen gik hjem via Geneve og Basel til Colmar og Strasbourg i Alsace med det skønne landskab med vinmarkerne, hvor teltet for sidste gang blev slået op, inden vi besøgte nogle venner i Sydtyskland og herefter på en dag kørte mod Danmark igen.

En herlig tur var slut og kan godt gøres om igen endnu engang.
Med venlig hilsen
Dorrit Jensen
Hybenvej 28
4100 Ringsted

Seværdigheder
Camping, Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Schweiz

Hoteller og ferieboliger i Schweiz
Rejser til Schweiz
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.