Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Zürich

Her kan du bestille billige flybilletter til Zürich. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på flybilletter til Zürich.

Zürich lufthavn – Flughafen Zürich

Efter din flyrejse fra Danmark ankommer du til Zürichs prisbelønnede lufthavn, Flughafen Zürich, der ligger ca.12 km syd for byens centrum.

Transport til og fra Zürichs lufthavn
Når du lander i Zürichs internationale lufthavn, kan du vælge mellem en række forskellige transportmidler til dit hotel i Zürich.

Med tog

Tog er oftest den hurtigste og mest bekvemme måde hvorpå du kan rejse. Fra lufthavnen kan du tage den såkaldte S-Bahn direkte til Zürichs hovedbanegård. Turen tager 10-13 minutter og togene går hvert 10. minut i myldretiden. Fra stationen kan du i øvrigt opnå forbindelser til diverse regionaltog (IC).
Læs mere om tog til Zürich

Med bus

Hvis du vælger at rejse med bus til Zürichs centrum, har du også forskellige muligheder. Ved lufthavnens hovedbygning finder du busterminalen, hvorfra du kan tage den såkaldte Glattalbahn bus (no.10), der kører dig til Zürichs centrum. Ankommer du om vinteren, har du også mulighed for at tage en række skibusser, der tager dig direkte til skisportsstederne.
Læs mere om busserne og Skibusser

Med taxi

Den letteste måde for dig at komme ind til Zürichs centrum på, er naturligvis med taxi, hvor du bliver sat af lige ved til hotel. Holdepladsen finder du foran ankomsthal 1 og 2.
Læs mere om taxi til Zürich

Med udlejningsbil

Vil du se lidt mere af Schweiz end bare Zürich, er det en god idé at leje en bil. Sammen med vores samarbejdspartnere kan du leje en bil, så den fx står klar til dig i lufthavnen.
Lej en bil i Zürich

Kort om Zürich

Zürich ligger midt i Europa og i hjertet af Schweiz. Landet har en sammensat kultur med indbyggere fra mange forskellige lande og hele tre officielle sprog; tysk, fransk og italiensk. Disse mangfoldige nationaliteter har alle sat sit præg på landet, hvilket afspejler sig på den kulinariske såvel som den kulturelle front.

Zürichs arkitektur bærer præg af middelalderen og byens beliggenhed ved den kæmpemæssige sø, Zürich-søen, giver byen et romantisk og roligt udtryk. Men byen er også moderne, hip og nutidig og bl.a. kendt for dens uovertrufne shoppemuligheder.

Byen har også en verdensberømt opera og over 50 spændende museer. Zürich er i øvrigt blevet nomineret som Europas reneste og mest trygge by. Der er mange gode grunde til at besøge Zürich!
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.