Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Zürich

Læs mere om rejser til Zürich

Zurich - Die Berge
Rejsetips indsendt af:
Hans Peter Hagendam
Borup
28. april 2011

Zurich - Die Berge

I 2009 var jeg 10 dage i Zurich i egen bil, boede på jugendberberge mutschellenstrasse 114 enkelt eller 4 personers værelse, kan bestilles forlods på nettet.
Jeg havde 10 pragtfulde dage lod bilen stå og tog bus og sporvogn, 24 timers billet som gælder til alt offentlig transport ( her kunne Danmark lære noget meget positivt ). Jeg var på Zurich Stadtmuseum hvor der kan ses Schweitz historie og meget andet godt. Og en dag i Zurich zoo på toppen af Zurichsberg ( som Charlottenlund bare større ).

En heldagssejltur på Zurichsee skal ikken undlades smukt at se op over bjergskråningerne grønne arealer træområder og iblandet smukke boliger. Jeg brugte også en dag hvor jeg kørte ud i Alperne på de små bjergveje fantastisk smukt, at køre i solen og samtidig se den evige sne, dem som ikke har været i Schweitz har en fantastisk oplevelse til gode, stærkt anbefalelsesværdigt.

venlig hilsen


Hans Peter Hagendam

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Zürich

Hoteller i Zürich
Fly til Zürich
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/malaga/billeje/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.