Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Zürich

 • Zurich - Die Berge

  (Bedømt af 2 personer)
  28.04.11: Hans Peter Hagendam
  I 2009 var jeg 10 dage i Zurich i egen bil, boede på jugendberberge mutschellenstrasse 114 enkelt eller 4 personers værelse, kan bestilles forlods på nettet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Zürich

Rejsetips af samme forfatter

 • Alle de hoteller

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 6 personer)
  Det kan være sin opgave at vælge det perfekte hotel til sin storbysferie, jeg kender det alt for godt selv. Man vil gerne bo centralt, hotellet skal være pænt og rent, der skal være badeværelse med eget toilet på værelset og så skal morgenmaden bestå af mere end bare et toastbrød.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland hotellerne ”Hvad skal man vælge”

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 7 personer)
  Der var engang en lille familie med mor, far og bror og lillesøster, de ønskede at bo på det perfekte hotel i Disneyland. Kravene var mange da alle havde hver sine drømme om oplevelsen i Disneyland og hotellet de skulle bo på.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland After Dark - Fantastisk oplevelse

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 6 personer)
  Efter en dag med skrig og skrål, grin og sug i maven, fantasien har fået frit løb.
  Mættet på oplevelser og den store slikkepind har mistet sin interesse og smag, sænker mørkets sig over Disneyland parken.
  Se hele rejsetippet

Zurich en glemt by i Europa

Den største by i Schweiz er én, efter min mening, en lidt glemt storby. Der er mange af muligheder for shopping, kultur og så er det en meget romantisk by.
Byen ligger i de smukke omgivelser af bjerge og er bygget omkring floden Limmat. Fra lufthavnen som ligger cirka 11 km. væk fra Zürich, kan man tage med toget helt ind til midten af centrum. Det tager cirka 15 minutter i toget og man kommer ud stort set midt i centrum af Zürich.
Byen har mange ting at byde på

Byen har mange ting at byde på

Hvis man interessere sig for arkitektur er byen et besøg værd. Der ligge mange gamle historiske bygninger, så som den romanske domkirke Großmünster, klosterkirker og rådhuset. De gamle vedligeholdt bygninger samt sporvognene som kører rundt i byen som offentlig transport giver en hyggelig stemning i byen.

Man kan tage på en romantisk sejl tur på floden som går igennem Zürich og nyde den friske luft, de smukke bygninger og naturen.
Mange shopping muligheder

Mange shopping muligheder

Jeg var der ikke så meget for at se de forskellige bygninger og de mange museer i byen, men for at se muligheden for at shoppe og hygge på café. Jeg må sige at byen er utrolig romantisk, der findes mange hyggelige cafeer og restauranter.

Der er mange muligheder for shopping i Zürich, faktisk er Zürich meget moderne hvad shopping angår. Byen har en gade fyldt med kendte butikker. Der alt fra H&M, Zara til designer butikker. Desuden er der en masse små butikker rundt omkring i byen, hvor man kan finde sjove ting og sager.

Jeg vil stærkt anbefale at man har Zürich med i sine overvejelser når man næste gang vil på storbysferie.

Kommentarer til rejsetippet om Zürich

romantik

29/10 2012 kaj
det er en romantisk by hvor man perfekt kan droppe sin kæreste vis man vil. der er og så en smuk sø man kan se og der er meget smukt
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Ditte Windelborg Ryges profilside

Læs mere om rejser til Zürich

Hoteller i Zürich
Fly til Zürich
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/rhodos/symi-i-graekenland.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.