Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Beograd

Her kan du bestille din flybillet til Beograd. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på flybilletter til Beograd.

Beograd lufthavn – Nikola Tesla Airport

Efter din flyrejse fra Danmark til Beograd ankommer du til landets internationale lufthavn, Nikola Tesla Airport, der ligger ca. 18 km fra den Serbiske hovedstad. 

Transport til og fra Nilola Tesla lufthavn
Selvom afstanden fra lufthavnen til Beograds centrum er ganske kort, har du forskellige muligheder for transport, når du ankomme med fly.

Med Bus

Hvis du vælger at rejse med bus, kan du nemt tage PTC bussen med nr. 72. Den kører hver halve time. Det tager mellem 30 og 40 minutter at komme til byens centrum. Busholdepladsen finder du foran terminal 1.
Læs mere om bus til Beograd her

Med taxi

Det er nemmest og hurtigst at tage en taxi fra lufthavnen til Beograds centrum. Og for en gang skyld, kan det betale sig! Det er nemlig billigt at tage en taxi i Serbien. Taxiholdepladsen finder du lige foran lufthavnens terminal 1.
Læs mere om taxi til Beograd her

Med udlejningsbil

Du kan også leje en bil, hvis du skal rejse videre og opleve Serbien. Du kan bestille lejebilen online eller ringe 70 11 60 11 til en af FDM travels rejsekonsulenter.
Lej en bil i Beograd

Kort om Beograd

Kort om Beograd
Den forholdsvis ukendte hovedstad, Beograd, er Sydøsteuropas tredje største by. Ordet Beograd betyder “den smukke hvide by” og selvom man ikke umiddelbart forbinder Beograd med turisme, er byen et spændende alternativ at rejse til. Trods en grum fortid, kan byen nu prale af en ny og imødekommende identitet og byen har efterhånden udviklet sin helt egen charme og egenart. Folk er utrolig venlige og synes at vise begejstring for det fåtal af turister, der vælger Beograd som feriemål. Byen har et utal af attraktioner og især den gamle middelalderby er meget populær. Floderne Sava og Donau bugter sig i øvrigt gennem byen og sætter sit romantiske og afslappet præg på byen. Hvis du vælger en flyrejse til Beograd, vil du få en unik ferie med en bred vifte af oplevelser. Book din flybillet i dag. 
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/azorerne/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.