Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Singapore

Placeret midt i det sydlige Østens hjerte med en verden af oplevelser lige i baghaven ligger en af Østens mest spændende destinationer; Singapore. I Singapore finder du både storslåede minder fra kolonitiden, spraglet etnisk mangfoldighed og imponerende, moderne arkitektur.

Templer og hi-tech, silke og stål

Detaljer fra indisk tempel i Singapore

En summende storby

Singapore er en summende storby, hjemsted for en befolkning af kinesere, malaysiere og indere, som bidrager til byens helt særlige atmosfære. Indiske templer ligger side om side med buddhistiske helligdomme og kristne kirker. Singapore er også The Garden City, her finder du alt fra frodig regnskov med al junglens mangfoldighed, fredfyldte japanske og kinesiske haver samt vidtstrakte parker, der vil gøre enhver traditionel haveelsker blød om hjertet.

Om aftenen, når mørket falder på i Singapore, bugner de lækre restauranter med retter fra alverdens køkkener, og nattelivet byder på en rig mangfoldighed af diskoteker, barer og pubber. Singapore er en verden af oplevelser samlet på en enkelt ø på blot 13.000 m2. Og det sværeste ved Singapore er at få tid til det hele!
Sentosa Luge på Sentosa Island

Sentosa Luge på Sentosa Island

Sentosa Island i Singapore byder på oplevelser og underholdning i alle afskygninger. Tag fx en tur med stoleliften ved Sentosa Luge: Træk styret let imod dig, så hjulene løftes og liften bevæger sig. Træk styret videre imod dig, og du aktiverer bremsen. Efter introduktionen og den første tur op med stoleliften ved Sentosa Luge går det nedad i de små go carts, hvor du hurtigt lærer at få fart på mellem slalomportene.

Når turen er færdig, findes der et dejligt strandareal med kunstige øer og barliv. På hjemvejen kan du nyde udsigten fra kabineliften, der svæver 135 meter det højeste sted og giver udsyn over Singapore og verdens næst mest travle havn.
Underwater World

Underwater World

Stig på det rullende fortov i acryltunnellen i Underwater World på Sentosa. Mest fascinerende er de mange rokker, der elegant glider rundt ovenover dig. Også hajer blander sig i selskabet over dig og langs siderne. Her findes flere grupper af sandtiger-hajer med et imponerende tandsæt i mange rækker. En art man som dykker ude i det fri skal have respekt for. Længere henne af fortovet møder du Cracie.

Hun lader alle turisterne få fornøjelse af hende i fuld figur, da hun vender sig. Cracie er en dugong - en søko. De fleste udgaver af de fredelige tang- og søgræsspisende søkøer er desværre truet. I den udendørs udgave af Underwater World på Sentosa er tre fjerdedele af arealet udlagt som regnskov med aber, papegøjer, øgler og områdets planter og træer.
Du kan opleve religiøse fejringer i Singapore

Religiøse fejringer i Singapore

Mænd i gule og orange klæder går på vejen foran hindutemplet Sri Mariammam og ”pisker” sig selv symbolsk med grønne grene for at ære gudinden for renhed, sundhed og regn. En kærkommen anledning til at rense sig for årets synder. Udenfor templet ligger skoene i store bunker.

Indenfor hænger røgelsen tungt sammen med røg fra bålet, hvor de særligt trængende tager sig en vandring på glødende kul og derefter ruller sig i rensende aske.

 

Little India i Singapore

Længere henne af de brede boulevarder i Little India i Singapore er midterrabatterne oplyst af små templer lavet i plastic og pyntet med lanterner og lyskæder. I butiksarkaderne samles folk. Gulerødder og guirlander hænger side om side hos grønthandleren – og alt er til salg. Det er også et sjovt sted at handle om dagen. Markedshallerne bugner af tasker og bukser (kopivarer). Slå et smut ind i Chinatown med alskens souvenirs, tøj og spændende arkitektur.
Singapore

Ballonfærd

I DHL luftballonen kan du få et 360 graders panoramaview over Singapore fra 150 meters højde. Ballon og kurv trækkes op via en wire, men svæver aldrig frit. Ballonen er dermed sikker nok, men absolut ikke noget for folk med højdeskræk. Fra toppen får du et dejligt vue ud over Singapore by. Læg mærke til, hvordan mellemetager og tagetager bliver udnyttet.

Du kan fx se en bygning, hvor en forskudt mellemetage på 10. sal er brugt til både tennisbaner og swimmingpools. Et andet sted er der på en mellemetage opbygget en park med grønne områder og springvand. Ved havnefronten i Singapore ligger nogle gamle kinesiske pakhuse og varehuse med deres bindingsværkslignende facader. I det fjerne rejser Singapores høje skyline sig, og motorveje snirkler sig ud og ind mellem de mange niveauer.
Natsafari og natmad

Natsafari og natmad

Safarien i Singapore Night Safari Park starter i totalt mørke, men siden tændes projektørerne. Først dukker et par små hjorte ud af mørket, derefter rulles der videre til ulve og hyæner, der lusker rundt i den mørke nat. Siden kører du gennem et tæt skovområde med asiatiske elefanter og senere ud på savannen hos løver, gnuer og zebraer. Safaritoget kører langsomt de 3,2 kilometer gennem Safariparken, der geografisk bringer dig fra Himalaya til Afrika. Turen tager cirka halvanden time, og når du er færdig, har sulten sikkert meldt sig. Få en gang natmad ved Newton Hawker Center, hvor de lokale spiser godt og billigt.
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/polen/stettin/radisson-blu-szczecin.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.