Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Flybilletter til Singapore

Book en flybillet hos en af vores specialister

FDM travels rejsekonsulenter giver dig gode råd om de bedste ruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter til Singapore. Vi tilbyder også at oprette en reservation, mens du beslutter dig. Ring 70 11 60 11.

Singapore Changi Airport

Om lufthavnen
Singapore er med 4,85 millioner indbyggere stuvet sammen på bare 692.7 kvadratkilometer en tæt pakket storby. Bystatens store internationale lufthavn, Singapore Changi Airport, har siden 1975 stået for den internationale flytrafik til dette hjørne af det sydøstlige Asien. Lufthavnen har årligt 30 millioner passagerer, og er flere gange blevet udråbt til at af de bedste lufthavne i verden. I 2008 stod en tredje terminal klar, som bl.a. kan håndtere det nye superfly fra Airbus, A-380. Singapore Lufthavn bruges bl.a. jævnligt på mellemlandinger mellem Europa og Australien.

Til og fra Singapore Changi Airport
Singapore Changi Airport er placeret 20 kilometer øst for centrum af Singapore. Skal du ind til downtown, kan du vælge mellem den sædvanlige vrimmel af taxaer og shuttelbusser, men du kan også hoppe på den lokale metro, der har station i Terminal 2 i lufthavnen.

Værd at vide om flybilletter til Singapore

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Singapore.

Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Singapore.

Prisen på en flybillet til Singapore ændrer sig ofte. Vi udgiver derfor løbende en oversigt med priseksempler på en flybillet til Singapore i kombination med fx hotel.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Singapore

Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Singapore, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Singapore.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Singapore, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Singapore til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Singapore med hotel

Når du skal købe en flybillet til Singapore, kan det ofte godt betale sig at købe en pakke, hvor prisen på flybilletten er kombineret med fx hotel, da FDM travel har gode specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på en flybillet til Singapore i kombination med hotel har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Singapore.

Book din flybillet til Singapore online

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Singapore i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Singapore, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i Singapore, kan det gøres ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.